Verdachte man in Haagse moordzaak dood gevonden in Bulgarije

Politieonderzoek in het huis waar de vrouw werd gevonden
Politieonderzoek in het huis waar de vrouw werd gevonden © Regio15
DEN HAAG - De man die van betrokkenheid wordt verdacht bij de dood van een 31-jarige Bulgaarse vrouw in de Emmastraat in Den Haag, is dood aangetroffen in Bulgarije. Dat meldt de politie. De 33-jarige man werd vrijdagavond door Bulgaarse agenten gevonden in een woning in Sofia.
De Bulgaarse vrouw werd donderdagavond in een woning aan de Emmastaat in Den Haag dood gevonden, nadat ze als vermist was opgegeven. De politie vermoedt dat zij is omgekomen door een misdrijf. Het Team Grootschalige Opschaling doet onderzoek naar de zaak.
Op donderdagavond heeft het onderzoeksteam contact gelegd met de Bulgaarse autoriteiten. Het vermoeden bestond dat een verdachte naar Bulgarije was gegaan en er werd daarom om zijn aanhouding verzocht. Op verzoek deden de Bulgaarse agenten onderzoek in een woning in Sofia. Daar werd het lichaam van de 33-jarige verdachte gevonden.

Geen misdrijf

Volgens informatie van de Bulgaarse politie is uit onderzoek gebleken dat deze man niet door een misdrijf om het leven is gekomen. Het onderzoek naar zijn betrokkenheid is nog in volle gang.