Aangehouden Hagenaar (21) verdacht van nog drie overvallen op supermarkten

De vestiging van de Aldi werd voor de tweede keer in vijf maanden tijd overvallen
De vestiging van de Aldi werd voor de tweede keer in vijf maanden tijd overvallen © Regio 15
DEN HAAG - De 21-jarige Hagenaar die dinsdag werd gearresteerd voor een gewapende overval op een supermarkt in Voorburg heeft mogelijk nog drie supermarkten overvallen. Dat maakt de politie woensdag bekend.
Het signalement van de verdachte komt overeen met drie eerdere overvallen, waaronder die op een supermarkt aan de Prins Frederiklaan in Leidschendam en twee Haagse supers.
In alle gevallen ging de man op dezelfde manier te werk. Hij rekende zijn boodschappen met veel muntgeld af. Op het moment dat de caissières het geld aan het tellen waren deed de Hagenaar een greep in de kassa en ging er met het geld wat hij kon pakken vandoor. In twee gevallen bedreigde hij het personeel met een mes, waaronder maandag in Voorburg.

Tweede overval in vijf maanden

De supermarkt aan de Monseigneur van Steelaan in Voorburg werd voor de tweede keer in vijf maanden tijd overvallen. In juli werden twee mannen aangehouden voor de overval, maar zij werden vrijgelaten omdat ze niets met de overval te maken hadden. De nu aangehouden Hagenaar heeft ook niks met die overval te maken.