Dode man gevonden in Haagse woning

DEN HAAG - Aan de Wattstraat in het Haagse Regentessekwartier is woensdagmiddag een 69-jarige man om het leven gekomen. Dat bevestigt de politie donderdagochtend. De hulpdiensten rukten woensdagmiddag om 13.45 uur uit na een melding van een steekpartij. De politie kan nog niet bevestigen of de man daadwerkelijk is doodgestoken.
Meerdere ambulances en politie eenheden kwamen op de melding af, waarna ze bij aankomst de overleden man in de woning aantroffen. De forensische dienst starten daarna een onderzoek in de straat. Rechercheurs hebben tijdens de nacht van woensdag op donderdag uitgebreid onderzoek gedaan in en om het huis in de Wattstraat.
Buurtbewoners zeggen tegen een verslaggever van Omroep West dat 'het gister echt een opstopping van politiewagens was.' Bij aankomst ziet de verslaggever dat de woning, waar het incident heeft plaatsgevonden, is gelegen in een kinderrijke straat. 'Het was een drukte met alle kinderen die naar school gingen. Het is hier een nette buurt.' In de straat en omliggende straten heeft de politie een buurtonderzoek verricht. De politie doet verder onderzoek en roept daarbij getuigen op zich te melden.