Vrouw (22) verstopt 'groot geldbedrag' in beha voor politie

Foto ter illustratie: ANP
Foto ter illustratie: ANP
DEN HAAG - De politie heeft in een Schevenings hotel een 47-jarige man zonder vaste woon- en verblijfplaats aangehouden voor meerdere woninginbraken. Ook werd bij het hotel een 22-jarige vrouw opgepakt die een groot geldbedrag in haar beha had verstopt. Dat meldt de politie..
Agenten kwamen de man op het spoor na een woninginbraak aan de Atjehstraat in Noordwijk. De man wist na de inbraak afgelopen zondag te ontkomen, maar hij werd herkend door de politie. Hij wordt ook verdacht van betrokkenheid bij een woninginbraak in Wassenaar eind oktober.
De man verbleef in het hotel aan de Van Stolkweg op Scheveningen. Daar werd hij in de nacht van maandag op dinsdag aangehouden. Om welk hotel het gaat is niet bekend.

Geld in beha

Ook de 22-jarige vrouw werd bij het hotel opgepakt. Zij was vlak voordat ze werd aangehouden op bezoek bij de man. De vrouw bleek een groot geldbedrag in haar beha te hebben verstopt. Om hoeveel geld het precies gaat is niet bekend. De vrouw wordt verdacht van heling. Waar het geld vandaan komt, wordt nog onderzocht.