Aanhouding na vondst dode vrouw in flat in Den Haag

De politie doet onderzoek in de flat
De politie doet onderzoek in de flat © Regio15
DEN HAAG - In een flatwoning aan de Lozerlaan in Den Haag is dinsdagochtend een dode vrouw gevonden. Het slachtoffer is 75 jaar. Dat meldt de politie. Er is een verdachte aangehouden. Het gaat om de 81-jarige medebewoner van het slachtoffer. Het onderzoek in de flatwoning op de elfde verdieping is nog in volle gang.
Wat er zich precies heeft afgespeeld in de woning is nog niet duidelijk. Wel is duidelijk dat er rond 4.00 uur een ambulance werd opgeroepen voor de Lozeraan. De recherche doet op dit moment onderzoek in de Haagse flat van zo'n twintig verdiepingen. 'Er staan drie politiebusjes voor de deur van de flat', vertelt een verslaggever van Omroep West. 'Verder is er weinig te zien van wat er zich heeft afgespeeld.'
Buiten staan wat flatbewoners op de parkeerplaats om boodschappen te gaan doen. 'Wij weten van niks', vertelt een vrouw. 'We hebben niks gemerkt, alleen wat voetstappen gehoord, maar we zijn gewoon weer verder gaan slapen.' De politie verwacht dinsdag later op de dag meer informatie te hebben, meldt een woordvoerster van de politie.