Bekende regiogenoten wensen iedereen een gelukkig, gezond en liefdevol 2022

Bureaukat Winston wenst iedereen een gelukkig 2022
Bureaukat Winston wenst iedereen een gelukkig 2022 © Instagram Winston_Bureaukat
REGIO - Gelukkig nieuwjaar namens de bekende Nederlanders uit onze regio! Hoe proosten prominente regiogenoten op 2022?

Armin van Buuren

De wereldberoemde Leidse dj Armin van Buuren heeft een gig met oud en nieuw in Dubai. Samen met zijn team wenst hij heel de wereld een gelukkig nieuwjaar.

Thomas Berge

Gelukkig nieuwjaar namens de in Alphen aan den Rijn woonachtige Chiel Ottink, alias Thomas Berge, en zijn vriendin Elianne.

Bibi Breijman

Bibi Breijman is blij dat er in het nieuwe jaar nog meer liefde bijkomt. De voormalig Oh Oh Cherso-ster verwacht samen met Waylon in 2022 hun tweede kindje. Zoontje Teddy is de fotograaf van het gelukkige plaatje.

Samantha Steenwijk

De Haagse Samantha Steenwijk heeft stiekem vuurwerk afgestoken.

Hind

De Goudse zangeres Hind hoopt dat 2022 iedereen geluk, gezondheid en vrede brengt.

DI-RECT

De Haagse rockband DI-RECT kijkt terug op een bijzonder jaar. 'Via streams naar anderhalve-meter-shows naar een onvergetelijk weekend in Ahoy! De band gaat op naar nieuwe avonturen, in goede gezondheid en met elkaar.

ADO Den Haag

Voetbalclub ADO Den Haag wenst al haar fans een gelukkig nieuwjaar.

Tim Coronel

Terwijl het in Nederland 22.00 uur, is het in Saoedi-Arabië al middernacht. Tim Coronel uit Alphen aan den Rijn is in het Midden-Oosten voor de Dakar Rally die op Nieuwjaarsdag begint. Samen met zijn tweelingbroer Tom wenst hij iedereen een 'Happy Twinty two'.

Ron Fresen

Politiekduider Ron Fresen (NOS) is tijdens de jaarwisseling in Zweden. Een gelukkig en gezond 2022 wenst hij iedereen toe, terwijl je op de achtergrond van zijn foto het noorderlicht ziet.

Bureaukat Winston

Bureaukat Winston, die op het politiebureau in Rijswijk woont, geeft al zijn volgers een dikke poot voor in het nieuwe jaar. De bureaukat bedankt al zijn volgers en wenst iedereen een mooi, liefdevol, gelukkig en gezond 2022 toe.