Zwangere vrouw en haar man mishandeld in 's-Gravenzande

Beeld ter illustratie
Beeld ter illustratie © ANP
'S-GRAVENZANDE - Een zwangere vrouw en haar man zijn tijdens nieuwjaarsnacht door drie mannen mishandeld in 's-Gravenzande. Dat gebeurde na een verkeersruzie, meldt de politie. Om de daders te vinden is de politie op zoek naar getuigen.
De slachtoffers reden in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 2.15 uur vanuit Hoek van Holland naar 's-Gravenzande. Ter hoogte van de kruising Maasdijk-Nieuwelaan werd hun auto afgesneden door een donkerkleurige Renault Twingo. Nadat ze een stukje achter die auto aanreden, stopten beide wagens bij de Wattstraat. Daar zijn de man en de vrouw door drie mannen mishandeld.
De man liep daarbij zwaar letsel op aan zijn gezicht en gebit. Welk letsel de zwangere vrouw heeft, is niet bekendgemaakt. Ze zijn allebei met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de laatste informatie die de politie heeft, gaat het goed met de baby en de vrouw, meldt een woordvoerder. De politie zoekt getuigen van de mishandeling en de verkeersruzie die er mogelijk aan vooraf is gegaan.

Twee meisjes ook slachtoffer

Diezelfde nacht werden ook twee meisjes uit 's-Gravenzande het slachtoffer van een zware mishandeling. Twee jongens scholden hen op straat uit. Toen ze daarop reageerden, volgde er eerst bij de één een klap in haar nek, vervolgens werd de ander op haar wang gestompt. Zij brak haar kaak. Eén van de slachtoffers deed haar verhaal op haar Facebookpagina.