Vrouw (84) vastgebonden bij overval, politie kan alle hulp gebruiken

De Peperstraat in Voorhout
De Peperstraat in Voorhout © Omroep West
VOORHOUT - Het rechercheteam dat onderzoek doet naar de woningoverval waarbij een 84-jarige inwoonster van Voorhout vastgebonden werd achtergelaten, is dringend op zoek naar mensen die iets hebben gezien of gehoord. Ook camerabeelden uit de omgeving van het huis van het slachtoffer zijn welkom.
Dit is een zaak uit het opsporingsprogramma Team West van dinsdag 25 januari. Meer zaken zijn hier te vinden.
De 84-jarige vrouw wordt op dinsdag 18 januari aan het eind van de middag in haar huis aan de Peperstraat gevonden door een medewerkster van de thuiszorg. Ze is vastgebonden en het hele huis is overhoop gehaald. Het slachtoffer zelf, maar ook haar familie en de thuishulp zijn erg geschrokken en verdrietig over de overval. Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd en de politie heeft nog geen duidelijke signalementen van de daders.
Dringend getuigen gezocht van overval op 84-jarige vrouw - Team West
Er moeten die dinsdagmiddag iets na 13.00 uur twee of meer mensen bij de vrouw binnen zijn geweest en de recherche hoopt dat iemand daar iets van heeft gezien, of dat is gezien dat er verdachte personen in de buurt van de Peperstraat zijn geweest. De weg langs het huis van het slachtoffer is een fietsroute voor scholieren tussen Voorhout en Sassenheim, mogelijk is hen iets opgevallen. Wie meer denkt te weten of camerabeelden uit de buurt heeft, wordt gevraagd zich te melden. Elk detail kan van belang zijn.
De Peperstraat in Voorhout
De Peperstraat in Voorhout © Omroep West

Heeft u informatie?

Bel de opsporingstiplijn: 0800-6070
Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000
Bel het Team Criminele Inlichtingen: 06-57876279
Of vul een digitaal tipformulier in op politie.nl of Meld Misdaad Anoniem