Gewonde na steekpartij in Den Haag, één persoon aangehouden

Aan de Van der Woudendijk in Den Haag vond een steekpartij plaats
Aan de Van der Woudendijk in Den Haag vond een steekpartij plaats © Regio15
DEN HAAG - Bij een steekpartij aan de Van der Woudendijk in Den Haag is woensdagavond is een 34-jarige Hagenaar gewond geraakt. Dat meldt de politie. Er is een 59-jarige Hagenaar als verdachte aangehouden.
De agenten kregen omstreeks 23.00 uur de melding dat er tijdens een hoog oplopende ruzie iemand gestoken was in de Haagse straat. Daar aangekomen troffen agenten naast het slachtoffer en diens ex-vriendin nog twee mensen aan. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.
Een woordvoerder van de politie laat weten dat er één verdachte is aangehouden. 'In eerste instantie zijn drie mensen in de boeien geslagen, omdat aanvankelijk onduidelijk was wat er precies was gebeurd. Zij bleken al snel getuigen te zijn en hebben op het bureau een verklaring afgelegd', aldus de woordvoerder.

Verder onderzoek naar conflict

Wat zich precies heeft afgespeeld aan de Van der Woudendijk is nog niet bekend. 'Agenten waren eerder op de avond al in de genoemde woning omdat er een conflict was tussen de ex-partners', verklaart de politie. De recherche onderzoekt de zaak en de verdachte zit vast voor verhoor.