Politie krijgt twaalf tips over vermiste Martina (20)

Foto ter illustratie
Foto ter illustratie © John van der Tol
DEN HAAG - De politie heeft inmiddels twaalf tips binnengekregen over de vermiste Martina uit Italië. Een deel van die tips is nuttig, en wordt verder uitgezocht, meldt de politie.
De 20-jarige Martina verdween op 17 januari bij de Pier op Scheveningen. Ze had die avond om 22.00 uur nog gebeld met een vriend. Rond 0.30 uur 's nachts was op camerabeelden van de boulevard te zien dat ze op haar skeelers het strand op ging. De volgende ochtend werden haar rugzak, jas, gitaar en een skeeler gevonden op het strand, maar van de vrouw ontbreekt tot nu toe elk spoor. Dinsdag vroeg de politie aandacht voor de vermissingszaak in het opsporingsprogramma Team West.
Ondanks de bruikbare tips is de politie nog altijd op zoek naar meer informatie, vooral naar getuigen die Martina nog hebben gezien na het tijdstip dat ze voor het laatst op de camera's te zien is geweest. Maar ook mensen die eerder op 17 januari haar hebben gezien of gesproken, worden gevraagd zich te melden. Over wat er kan zijn gebeurd met de vrouw houdt de politie op dit moment nog alle opties open.