Storm Eunice legt verkeer plat: boom valt op auto op A20, ook andere wegen dicht

Op de A20 kwam een boom op een auto terecht
Op de A20 kwam een boom op een auto terecht © Rijkswaterstaat
REGIO - Het verkeer is vrijdagmiddag op meerdere plekken volledig stil komen te liggen. Op de A20 is een boom op een auto beland. Op de A13 zijn ook meerdere bomen omgewaaid en op de N11 is een vrachtwagen gekanteld. Rijkswaterstaat spreekt van 'echt gevaarlijke omstandigheden' op de weg. 'Blijf zoveel mogelijk thuis', is de boodschap.
Hieronder volgt een overzicht van de belangrijkste verkeersinformatie rondom storm Eunice uit onze regio:
  • Langs de N11 bij Hazerswoude-Dorp is een vrachtwagen op zijn kant terecht gekomen . Daarbij raakte niemand gewond, maar de weg richting Leiden was een tijdje dicht.
  • De A20 van Gouda naar Rotterdam is afgesloten geweest ter hoogte van Moordrecht doordat er meerdere bomen zijn omgewaaid. Eén boom is op een auto terechtgekomen. Hoe de bestuurder er aan toe is is niet bekend.
© MediaTV
  • Op de A13 van Den Haag richting Rotterdam zijn bomen omgevallen en is de weg daarom volledig afgesloten geweest. Rond 21.00 uur is er één rijstrook open gegaan.
  • De N206 is tussen Valkenburg en Katwijk in beide richtingen afgesloten in verband met zichtschermen die de weg op zijn gewaaid. In het centrum van Valkenburg ontstond daardoor een flinke file.
  • Langs de N209 bij Hazerswoude-Dorp is een vrachtwagen van de weg van de weg geblazen en op zijn kant in de berm beland. De weg was afgesloten en de bestuurder is door de ambulancedienst nagekeken.