Gewonde bij steekpartij in Den Haag, verdachte aangehouden

De steekpartij vond plaats in de Dierenselaan in Den Haag
De steekpartij vond plaats in de Dierenselaan in Den Haag © Regio15
DEN HAAG - Bij een steekpartij in de Dierenselaan in Den Haag is woensdagavond een 42-jarige man gewond geraakt. Dat bevestigt de politie. Op foto's is te zien dat er bloed op straat ligt. De politie heeft een 36-jarige verdachte aangehouden.
Het incident vond plaats rond 19.15 uur. Het slachtoffer zou volgens de politie met drie personen, waaronder de verdachte, tegenover een restaurant aan de Dierenselaan hebben gezeten. De verdachte en het slachtoffer kregen hier ruzie met elkaar, waarna ze zich verplaatsten naar het restaurant en een portiek op de Dierenselaan.
Tijdens de ruzie werd het slachtoffer gestoken met een mes, waarbij hij zwaar gewond raakte aan zijn gezicht. Toen de politie was gearriveerd, troffen zij de gewonde persoon aan. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De verdachte werd snel na het incident door agenten in de omgeving van de Dierenselaan aangetroffen en direct aangehouden. Hij is ingesloten voor nader verhoor. De politie onderzoekt nog wat er precies is gebeurd tijdens het incident.