Man en vrouw dood gevonden in woning na 'familiedrama'

Rechercheurs lopen het huis in en uit
Rechercheurs lopen het huis in en uit © Regio15
DEN HAAG - In een woning in Den Haag zijn zondagochtend twee overleden personen gevonden. De politie kan nog niets zeggen over de doodsoorzaak, maar gaat uit van een incident in de relationele sfeer. In de Convivastraat vindt groot onderzoek plaats. Rechercheurs in witte pakken lopen de woning in en uit en de straat is afgezet.
De slachtoffers zijn een man en een vrouw die allebei in het huis woonden. 'Mogelijk gaat het om een incident in de relationele sfeer', zegt een woordvoerder van de politie. 'Maar we houden alle opties open. We zoeken echter geen verdachten meer.'
De twee gevonden lichamen in de woning aan de Convivastraat zijn van een man en vrouw
De lichamen werden rond 8.00 uur gevonden in het huis. Op foto's is te zien dat de voordeur is geforceerd om binnen te komen. Volgens een overbuurman gaat het om 'een familiedrama'. Verder wil hij er niet veel over zeggen. 'Het is vooral treurig wat er allemaal is gebeurd.' Andere bewoners van de straat zeggen dat het om een echtpaar gaat van in de 70 dat vaker ruzie had. 'Ze waren van Surinaamse afkomst', zegt een buurman.
De straat is afgezet
De straat is afgezet © Regio15