Grote hoeveelheid sieraden gevonden bij woninginbreker, van wie zijn ze?

PIJNACKER - Na de aanhouding van een 27-jarige verdachte van woninginbraken is er in zijn huis een grote hoeveelheid sieraden gevonden. De politie denkt dat die ook ergens zijn gestolen en wil ze teruggeven aan de eigenaren. Dus is er bij u ingebroken: kijk hieronder of er iets van u bij zit.
De man is aangehouden na een woninginbraak aan de Katwijkerlaan in Pijnacker op 17 februari. De bewoner van het huis is de inbreker tegengekomen. Er ontstond een worsteling, waarbij de bewoner een brandende vloeistof in zijn ogen kreeg gespoten. De inbreker is vervolgens gevlucht, maar kon op 12 maart worden gearresteerd.
De politie denkt dat de 27-jarige verdachte, die overigens nog vast zit, ook een woninginbraak in Nootdorp heeft gepleegd. De hoeveelheid sieraden in zijn woning wijst erop dat hij op meer plekken heeft toegeslagen, maar tot nu toe is onbekend waar. Naast het teruggeven van de spullen aan de eigenaren, wil de politie op deze manier ook in kaart brengen waar de verdachte mogelijk nog meer is geweest.
Op de foto's staat een nummer. Wie iets herkent, wordt gevraagd dat nummer door te geven.
© Politie
© Politie
© Politie
© Politie
© Politie
© Politie
© Politie
© Politie
© Politie
© Politie
© Politie

Herkent u iets?

Bel de opsporingstiplijn: 0800-6070
Of vul een digitaal tipformulier in op politie.nl