Vierde verdachte aangehouden voor gewapende overval op telefoonwinkel

Foto ter illustratie
Foto ter illustratie © Politie
DEN HAAG - De politie heeft een vierde verdachte aangehouden voor een overval in Den Haag. Medewerkers van een telefoonwinkel aan de Kritzingerstraat werden vrijdagochtend door vier personen met messen bedreigd. Vrijdag meldde de politie al dat er drie verdachten waren aangehouden, zaterdag werd bekend dat er een vierde is opgepakt.
Vrijdag rond 11.15 uur kwam het viertal de telefoonzaak binnen. Ze bedreigden het winkelpersoneel, waarna ze met een buit op de vlucht sloegen. Dat kostte wat moeite, omdat omstanders de deur van de winkel dicht probeerden te houden. Nadat de overvallers met geweld de deur hadden ontwricht, gingen zij er alsnog vandoor.
Voor zover bekend raakte er niemand gewond. Een deel van de gestolen spullen is in de omgeving van de overval teruggevonden. Volgens de politie zijn er mogelijk nog andere personen bij de overval betrokken en sluit meerdere aanhoudingen daarom niet uit. De politie roept omliggende winkels op om camerabeelden van vrijdochtend veilig te stellen en te delen.