112-nieuws | Drenkeling met helikopter uit Noordzee gehaald - Overval in Boskoop

Hulpverleners helpen de drenkeling die bij de Pier uit het water is gehaald
Hulpverleners helpen de drenkeling die bij de Pier uit het water is gehaald © Regio15
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van woensdag 27 april. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Overval in Boskoop

De politie is op zoek naar twee jongens na een overval aan de Wilgehout in Boskoop. Uit de melding op Burgernet blijkt dat het om twee jongens gaat die in het zwart gekleed gingen en een zwart masker op hadden. Uit de beschrijving blijkt dat ze beide slank zijn en ongeveer 1,80 meter lang.
Het is nog niet bekend of de overvallers er met een buit vandoor zijn gegaan.

Drenkeling met helikopter uit Noordzee gehaald

Hulpdiensten hebben woensdag een drenkeling uit de Noordzee gered. Het slachtoffer kwam bij de Pier van Scheveningen in de problemen. Onder meer de politie, brandweer en KNRM kwamen in actie om de drenkeling te helpen.
Uiteindelijk is het slachtoffer met behulp van een helikopter uit het water gehaald. De drenkeling is vervolgens op het strand geholpen en daarna naar het ziekenhuis gebracht.

Slachtoffer ongeluk Noordwijk overleden

Een van de slachtoffers van het ongeluk aan de Herenweg in Noordwijk is woensdagavond overleden. Dat heeft de politie bekendgemaakt. Het slachtoffer raakte eerder op de dag gewond bij een eenzijdig ongeluk. Een andere inzittende van de auto ligt nog in kritieke toestand in het ziekenhuis.
Bij het eenzijdige ongeval raakten meerdere personen gewond
Bij het eenzijdige ongeval raakten meerdere personen gewond © Regio15

Man aangehouden na vernieling van auto's in Noordwijk

In de Van Panhuysstraat in Noordwijk is een man door de politie aangehouden. De man vernielde enkele auto’s. Over de reden van het vandalisme tast de politie nog in het duister. 'We doen onderzoek naar de aanleiding', meldt de politie op Twitter.

Aanhouding na vechtpartij Leidschendam

Bij een vechtpartij in Leidschendam is woensdag een persoon door de politie aangehouden. De man werd ingerekend in de Maalderijstraat en meegenomen naar het bureau.
Meerdere politievoertuigen waren opgeroepen. Wat de aanleiding was van de vechtpartij, die even voor 17.00 uur plaatsvond, en of er gewonden zijn gevallen, is niets bekend.

Gewonden bij eenzijdig ongeval Noordwijk

Een auto met Belgisch kenteken is op de Herenweg in Noordwijk op een paal bij een zebrapad gereden. Meerdere inzittenden raakten hierbij gewond. Zij zijn met ambulances naar het ziekenhuis gebracht. Een van de gewonden werd achter zwarte doeken aan zijn of haar verwondingen geholpen.
Het ongeval gebeurde op Koningsdag rond 14.30 uur. Meerdere ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen. Het lijkt erop dat er bij het eenzijdige ongeval geen andere personen gewond zijn geraakt.

Zoektocht naar drenkeling bij Wassenaarseslag

Bij het strand aan de Wassenaarseslag is de Reddingsbrigade uitgerukt nadat er een melding kwam van een watersporter in de problemen. Met een boot en een helikopter wordt aan het begin van de middag gezocht naar een eventuele drenkeling.
© Regio15

Slagboom sneuvelt op Scheveningen

De slagboom op de Vissershavenweg op Scheveningen is vernield. Volgens de Scheveningse fotograaf Dick Teske was de slagboom dinsdag al omver gereden, meldt mediapartner Den Haag FM. 'Nu is de boom ook verbogen. Begint toch steeds meer op vernieling te lijken.' Volgens een buurtbewoner is er een beachcleaner tegenaan gereden.
De slagboom is op de Vissershaven is geplaats vanwege de overlast op Scheveningen. Ook op de Strandweg werd vorig jaar een slagboom neergezet. Bewoners hebben op warme dagen altijd veel last van asociaal gedrag en auto's die hard rijden.
© Den Haag FM