112-nieuws | Motorrijder gewond na ongeluk in Lisse - Grote drugsvangst in Den Haag

De motor raakte zwaar beschadigd na het ongeluk in Lisse
De motor raakte zwaar beschadigd na het ongeluk in Lisse © AS Media
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van vrijdag 29 april. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Motorrijder gewond in Lisse

In Lisse is vrijdagavond een motorrijder gewond geraakt bij een ongeluk. Dat gebeurde bij een rotonde aan de Heereweg. De motorrijder is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek. Op foto's is te zien dat de motor zwaar beschadigd raakte.
De N208 is een tijdje in beide richtingen dicht geweest. Rond 23.30 uur ging de weg weer open.

Veel politie op de been rondom winkelcentrum Ridderhof

Rondom winkelcentrum de Ridderhof in Alphen aan den Rijn is veel politie op de been na een melding via alarmnummer 112. Dat meldt de politie. Een woordvoerder kon nog niet zeggen wat de aard van de melding was. Het winkelcentrum is nog gewoon open, zegt voorzitter van de winkeliersvereniging Robert Grootenhuijs.
De politie is ook in de parkeergarage onder het winkelcentrum aanwezig
De politie is ook in de parkeergarage onder het winkelcentrum aanwezig © Regio15
Agenten in kogelvrije vesten staan in en rondom het winkelcentrum. Er hangen ook twee politiehelikopters in de lucht. 'Zeker omdat het om de Ridderhof gaat, zijn we altijd extra alert', zegt een politiewoordvoerder nog wel mee.

Gewonde bij woningbrand Den Haag

Bij een brand in een woning in de Copernicusstraat in Den Haag is vrijdagmorgen iemand gewond geraakt. De brand brand ontstond rond 11.00 uur tijdens werkzaamheden in isolatiemateriaal. De gewonde heeft rook ingeademd en is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.
De brand woedde vrijdagmorgen in de Copernicusstraat
De brand woedde vrijdagmorgen in de Copernicusstraat © AS Media

Hond klem in kattenluik

Een hond is donderdagavond in de problemen gekomen aan het Kwekerspad in Reeuwijk. Het dier had zijn kop door het kattenluik gestoken en kwam vast te zitten. De brandweerploeg uit Boskoop rukte uit en wist de onfortuinlijke hond in een half uur te bevrijden.
De hond is bevrijd uit zijn benarde positie
De hond is bevrijd uit zijn benarde positie © Media TV