112-nieuws | Vrachtwagen rijdt tegen gevel - Auto botst tegen gebouw na aanrijding

De schade nadat een vrachtwagen tegen de gevel reed
De schade nadat een vrachtwagen tegen de gevel reed © Regio15
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van zaterdag 30 april. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Vrachtwagen rijdt tegen gevel aan

Een vrachtwagenchauffeur is met zijn trailer op de hoek van de Van Randwijkstraat en Montgomerystraat in Leiden tegen een zijgevel gereden. De gevel raakte flink beschadigd en de brandweer kwam ter plaatste om loshangende stukken weg te halen. De botsing gebeurde waarschijnlijk toen de vrachtwagenchauffeur een bocht wilde maken.

Auto botst na aanrijding tegen Praxis

Op de kruising van de Haarlemmerstraatweg en De Boeg in Oegstgeest is zaterdagmiddag een auto tegen de zijkant van een Praxis gebotst na een aanrijding met een andere auto. De politie heeft de kruising gedeeltelijk afgezet. De twee inzittenden van de auto die tegen het gebouw botste zijn door de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. Een tweede ambulance is ter plaatse om de andere bestuurder te controleren.
De auto botste tegen het pand na een aanrijding met een andere auto op de kruising
De auto botste tegen het pand na een aanrijding met een andere auto op de kruising © Regio15

Man aangehouden op Kijkduin

Politieagenten hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag een man aangehouden in een appartementencomplex aan het Deltaplein in het Haagse Kijkduin. De politie betrad het pand naast het NH Atlantic Hotel met onder andere politiehonden en schilden. Ook werd een ambulance opgeroepen.
De man werd uit het pand gehaald en door agenten meegenomen. Waarom de man is aangehouden is niet bekend.

Voertuigbrand in Wateringen

Aan de Maaslandseweg in Wateringen is in de nacht van vrijdag op zaterdag een bestelbus uitgebrand. Waardoor de brand is ontstaan is niet duidelijk. De brandweer kon niet voorkomen dat het voertuig uitbrandde.
De voertuigbrand op de Maaslandseweg in Wateringen
De voertuigbrand op de Maaslandseweg in Wateringen © Regio 15