112-nieuws | Auto belandt in sloot - Man met hakbijl in auto

Auto te water op de Bloemendaalseweg in Waddinxveen
Auto te water op de Bloemendaalseweg in Waddinxveen © MediaTV
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van dinsdag 3 mei. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Auto belandt in sloot

Op de Bloemendaalseweg in Waddinxveen is vanavond een auto in de sloot belandt. Dat gebeurde na een botsing met een andere auto. Het is niet bekend of er iemand gewond is geraakt.

Dronken bestuurder van weg gehaald

Een merkwaardig incident vanochtend vroeg op de Maasdijk tussen 's-Gravenzande en Oranjesluis. Daar zou een ongeluk met letsel zijn gebeurd, maar de hulpdiensten troffen slechts een verlaten auto in de berm aan.
De auto stond nog in de berm
De auto stond nog in de berm © Regio15
Al snel bleek dat de bestuurder door agenten was meegenomen voor een blaastest op het politiebureau, meldt mediapartner WOS. Daar blies de man om iets na 06.00 uur niet minder dan 680 ugl. Dat is drie keer de toegestane waarde voor een ervaren bestuurder. Zijn rijbewijs is ingenomen, bevestigt de politie.

Zwaargewonde bij ongeluk tussen vrachtwagen en auto

Bij een flink ongeluk op de N213 bij Honselersdijk is een 20-jarige Hagenaar zwaargewond geraakt. Een vrachtwagen kwam daar frontaal in botsing met een personenauto, meldt de politie. De weg is in beide richtingen dicht.
De auto moest worden open geknipt
De auto moest worden open geknipt © Regio15

Ongeluk bestelbus en motorrijder Den Haag

Op de kruising tussen de Meppelweg en de Maartensdijklaan in Den Haag zijn dinsdagmiddag een bestelbus en een motor met elkaar in botsing gekomen. De amulancediensten hebben de motorrijder onderzocht, maar de man hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Hoe het ongeluk kon gebeuren is niet duidelijk.
De motor ligt nog op straat
De motor ligt nog op straat © Regio 15

Alphenaar met hakbijl van N207 gehaald

De politie heeft afgelopen nacht op de N207 bij Leimuiden een 25-jarige Alphenaar aangehouden die reed met een ingevorderd rijbewijs. De bestuurder was onder invloed van drugs en hij had een hakbijl naast zich liggen.
Agenten controleerden de onverzekerde bestelbus met een kapotte koplamp op de provinciale weg bij Leimuiden. De bestuurder gaf bij de controle een valse naam op. De man is aangehouden.

Opnieuw auto in brand Gouda

In de Goudse Christiaan de Wetstraat is in de nacht van maandag op dinsdag een geparkeerde auto uitgebrand. De brandweer wist te voorkomen dat de brand oversloeg naar andere geparkeerde auto's, toch raakte een andere auto licht beschadigd. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. In april zijn ook meerdere auto's in vlammen opgegaan in de stad.
Autobrand in Gouda
Autobrand in Gouda © AS Media