Ondanks drie aanhoudingen nog vragen over dode man in Haagse woning

DEN HAAG - Het onderzoek naar de dood van een 44-jarige Poolse man die werd gevonden in een huis aan de Minckelersstraat in Den Haag is nog in volle gang. Er zijn drie verdachten aangehouden, maar de politie blijft op zoek naar meer informatie.
Dit is een zaak uit het opsporingsprogramma Team West van dinsdag 26 april. Meer zaken zijn hier te vinden.
Het lichaam van het slachtoffer is op zondag 17 april rond 20.50 uur gevonden in het huis aan de Minckelersstraat in Laak. Er was snel duidelijk dat hij het slachtoffer van een misdrijf is en vervolgens is er uitgebreid onderzoek gedaan.
Nog diezelfde avond is een 39-jarige man aangehouden als verdachte. Vorige week dinsdag en woensdag zijn mannen van 42 en 20 jaar gearresteerd. Ze zitten allemaal nog vast. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.
Het rechercheteam probeert te achterhalen wat er precies is gebeurd en komt daarom graag in contact met iedereen die iets heeft gezien of gehoord dat met de dood van de 44-jarige man te maken kan hebben. Wellicht zijn er mensen die op de hoogte zijn van wat speelde tussen het slachtoffer en andere personen.

Heeft u informatie?

Bel de opsporingstiplijn: 0800-6070
Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000
Bel het Team Criminele Inlichtingen: 06-57876279
Of vul een digitaal tipformulier in op politie.nl of Meld Misdaad Anoniem