112-nieuws | A44 dicht na ongeluk - Delftenaar beschoten in Rotterdam

De boot is tegen de vangrail tot stilstand gekomen
De boot is tegen de vangrail tot stilstand gekomen © Regio 15
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van maandag 9 mei. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

A44 dicht na ongeluk

Bij een ongeluk op de A44 bij Sassenheim is iemand gewond geraakt. Rond 22.30 uur botsten een auto en een auto met boottrailer op elkaar. De boot is hierdoor van de trailer afgeschoven en tegen een vangrail tot stilstand gekomen.
Ongeluk op A44
Ongeluk op A44 © Regio 15
Vanwege het ongeluk is de A44 tijdelijk afgesloten geweest. Het is nog onduidelijk hoe het ongeluk kon gebeuren.

Man uit Delft onder vuur genomen

Een 33-jarige man uit Delft is zondagavond laat beschoten in Rotterdam. Het slachtoffer was in zijn auto gestapt, toen hij door een aantal mannen werd belaagd en onder vuur werd genomen. De Delftenaar is door een omstander naar het ziekenhuis gebracht.
Niet veel later werd de auto gezien waarin de mogelijke daders vermoedelijk reden. Met getrokken wapens hebben agenten de vier inzittenden aangehouden. Het gaat om twee 21-jarige mannen uit Zoetermeer, een man uit Pernis en een man uit Schiedam. Alle vier de verdachten zitten nog vast.
Onderzoek op de plek van de schietpartij
Onderzoek op de plek van de schietpartij © Media TV

Brandweermotor en auto botsen in Den Haag

Een brandweermotor en een personenauto zijn maandag aan het einde van de ochtend op elkaar gebotst op de kruising Laan van Delfvliet en Rotterdamsebaan in Den Haag, vlak bij de tunnel. De bestuurders van beide voertuigen zijn nagekeken door ambulancepersoneel maar hoefden niet naar het ziekenhuis.
De motor en de auto zo zwaar beschadigd dat ze moeten worden weggesleept. De kruising blijft voorlopig afgezet in verband met politieonderzoek. Dat moet meer duidelijk maken over de oorzaak van de aanrijding.
De brandweermotor en de auto moesten worden weggesleept
De brandweermotor en de auto moesten worden weggesleept © Regio 15

Tiende autobrand dit jaar in Gouda

Gouda is dit weekend opgeschrikt door de tiende autobrand van dit jaar. Aan de Heemskerkstraat in Gouda-Noord brandde een geparkeerde auto helemaal uit. Minder dan een week daarvoor was het raak in Kort Haarlem op een parkeerterrein aan de Christiaan de Wetstraat: één uitgebrande auto en een voertuig met lichte schade.
Eind april beloofde burgemeester Pieter Verhoeve het cameratoezicht in de stad tijdelijk op te voeren. Op twee plaatsen in de wijk Oosterwei is dat inmiddels gebeurd.

Brand in woning Leidschendam

Bij een brand in een woning aan Kooiland in Leidschendam is vanmorgen de bewoonster gewond geraakt. Ze is door de brandweer uit de woning gehaald en na een eerste behandeling in de ambulance met spoed en onder politiebegeleiding overgebracht naar het ziekenhuis. Een omstander is nagekeken door ambulancepersoneel maar hoefde niet naar het ziekenhuis.
De brand is vermoedelijk ontstaan in de woonkamer van het huis. Omdat niet helemaal duidelijk is wat zich daar precies heeft afgespeeld, doet de politie nader onderzoek.

Verdachte woningoverval nog niet gevonden

De verdachte van een woningoverval aan de Maaldrift in Wassenaar is nog niet gevonden. Dat meldt de politie. In het huis was zondagavond rond 18.50 uur een overval. De verdachte, een licht getinte man met een baardje, ging er na de overval op de fiets vandoor. Hij droeg een Black Bananas hoodie, een donkere broek en een rode pet.
Brand in een woning aan Kooiland in Leidschendam
Brand in een woning aan Kooiland in Leidschendam © Regio 15