112-nieuws | Onderzoek FIOD in Haastrecht - Auto slaat over de kop op A12

Onderzoek op de Steinsedijk in Haastrecht
Onderzoek op de Steinsedijk in Haastrecht © AS Media
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van dinsdag 10 mei. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Onderzoek in Haastrecht

In een pand in Haastrecht is dinsdagochtend vermoedelijk een inval geweest. Op beelden is te zien dat de politie en de FIOD (Fiscale inlichtingen- en opsporingsdienst) aanwezig zijn en dat een auto en een bakfiets in beslag zijn genomen. Een woordvoerster van de FIOD zegt tegen Omroep West nog geen informatie te kunnen geven. Ook geeft ze aan niet te weten of dat dinsdag nog gaat gebeuren.

Ongeluk met twee auto's op A12 bij Zoetermeer

Twee auto's zijn in de nacht van maandag op dinsdag op elkaar gebotst op de A12 bij Zoetermeer. Eén van de wagens sloeg daarbij over de kop. De bestuurder van dat voertuig raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.
De politie laat dinsdagmiddag weten dat deze automobilist 'zeer waarschijnlijk' had gedronken. In het ziekenhuis is daarom bloed afgenomen om dat vast te kunnen stellen. De andere betrokken automobilist had niet gedronken.