112-nieuws | Geschoten op parkeerterrein Gouda - Balkonbrand bij appartement Zoeterwoude

De parkeerplaats is afgezet voor onderzoek
De parkeerplaats is afgezet voor onderzoek © Media TV
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van woensdag 11 mei. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Schietpartij op Gouds parkeerterrein

Op het parkeerterrein van voetbalvereniging sv Donk in Gouda is woensdagavond geschoten. De politie heeft het terrein afgesloten. 'We kregen een melding van een mogelijk schietincident, dus daar doen we nu onderzoek naar', laat een politiewoordvoerder weten. Donderdagochtend bevestigde de politie dat er daadwerkelijk geschoten is.

Brand in Zoeterwoude

Op het balkon van een appartement aan de Stadhouderslaan in Zoeterwoude heeft woensdagavond brand gewoed. Het vuur brak rond 19.15 uur uit op de derde etage van het gebouw.
Wat er in brand heeft gestaan is nog niet bekend. De brandweer had het vuur snel onder controle. Volgens een woordvoerder is niemand gewond geraakt.
De brand woedde op het balkon
De brand woedde op het balkon © Regio15

Scootmobiel en rollator in brand

Een geparkeerde scootmobiel is woensdagmiddag in brand gevlogen terwijl deze tegen een woning aan stond. Dat gebeurde aan de Zuidwal in Den Haag. Na de scootmobiel ging ook een rollator in brand.
Het kozijn waar de scootmobiel tegenaan stond heeft ook schade opgelopen. De brandweer heeft de woning geventileerd.
Een scootmobiel en rollator gingen in vlammen op
Een scootmobiel en rollator gingen in vlammen op © District8

Aanhoudingen in witwasonderzoek

Een 48-jarige man en een vrouw van 42 uit de gemeente Krimpenerwaard zijn dinsdag aangehouden op verdenking van witwassen van crimineel geld. Aanleiding voor het onderzoek waren diverse meldingen van een bank, meldt de FIOD. De verdachten zitten vast en worden verhoord.
Onderzoek op de Steinsedijk in Haastrecht
Onderzoek op de Steinsedijk in Haastrecht © AS Media

Fietser gewond na aanrijding in Wateringen

Op de rotonde bij de Dorpskade en Heulweg in Wateringen is een fietsend jongetje aangereden door een automobilist. Dat gebeurde rond 10.30 uur. Politieagenten, een arts uit de traumahelikopter en ambulancebroeders hebben het slachtoffer eerste hulp gegeven, meldt mediapartner WOS. Daarna is hij naar het ziekenhuis gebracht.
Het team Forensische Opsporing Verkeer van de politie doet onderzoek. Tot die tijd blijft de Heulweg in de richting van het Plein afgesloten.
De fietser raakte gewond
De fietser raakte gewond © Regio15

Man hoort harde knal en vindt kogel in zijn borst

Een 57-jarige man uit Rijswijk is dinsdagavond neergeschoten op straat in Den Haag. Dat gebeurde rond 23.00 uur aan de Weldamstraat. Van de dader ontbreekt nog ieder spoor.