112-nieuws | Scooterrijders gewond bij botsing - Dode gevonden in vakantiehuisje

Twee scooterrijders gewond na botsing Kwintsheul
Twee scooterrijders gewond na botsing Kwintsheul © Regio 15
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van vrijdag 13 mei. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Gewonden bij aanrijding tussen scooters

Op de Heulweg in Kwintsheul zijn zaterdagavond rond half negen twee scooters op elkaar gebotst. Beide bestuurders zijn met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis. De politie onderzoekt hoe de aanrijding heeft kunnen gebeuren.

Dode gevonden in vakantiehuisje

In een vervallen recreatieverblijf is zaterdagmiddag een dode gevonden. Dat meldt de politie. Rond 13.00 uur deed de politie de vondst in het pand aan de Randweg in Noordwijkerhout. De politie is een onderzoek gestart rondom de vakantiewoning. Inmiddels is duidelijk geworden dat het gaat om een natuurlijk overlijden.

Vrouw opgepakt na steekpartij

Bij een steekpartij is een man vrijdagavond licht gewond geraakt. De steekpartij ontstond na een ruzie in een woning aan de Hoogveen in Den Haag. Een vrouw is opgepakt en zit nog steeds vast. De verwondingen van de man waren niet levensbedreigend, maar voor de zekerheid is hij toch naar het ziekenhuis gebracht. Het mes waarmee de man is verwond, is in beslag genomen door de politie.
Steekpartij aan de Hoogveen in Den Haag
Steekpartij aan de Hoogveen in Den Haag © Regio15

Auto in vlammen opgegaan in Den Haag

Vrijdagnacht is een auto in Den Haag compleet uitgebrand. Dat gebeurde rond 01.30 uur in de Zijpendalstraat. Tegen de tijd dat de brandweer ter plaatse was, was er van de Peugeot uit 2012 weinig meer over. Politie onderzoekt of er sprake is van brandstichting. Bij de brand raakte niemand gewond.
Op foto's is te zien dat de voorruit van de auto een aantal meter verderop in de straat ligt.
Autobrand in de Zijpendalstraat
Autobrand in de Zijpendalstraat © Regio15

Vrouw ligt dagenlang in huis, politie breekt deur open

Vrijdagmiddag heeft de politie in Zoetermeer een woning opengebroken aan de Stan Laurelstrook, na een melding dat de bewoonster daar al dagen zou liggen. Bij binnenkomst trof de politie de bewoonster aan in haar woning. Ze was slecht aanspreekbaar. De brandweer heeft de vrouw met een hoogwerker uit huis gehaald waarna ze naar het ziekenhuis is gebracht.
Een maatschappelijk werker schakelde de politie in nadat zij ondanks meerdere keren aanbellen en kloppen geen gehoor kreeg van de vrouw. Na onderzoek van de wijkagent bleek dat de brievenbus overvol zat en dat de buren de vrouw al een paar dagen niet gezien hadden. Daarop is besloten de deur open te breken.