112-nieuws | Auto botst op boom - Gewonde bij steekpartij in Den Haag

Een auto is tegen een boom aangereden op de N207
Een auto is tegen een boom aangereden op de N207 © MediaTV
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van vrijdag 13 mei. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Auto crasht tegen boom

Op de Zegerbaan in Alphen aan den Rijn (N207) een auto van de weg geraakt en tegen een boom gebotst. Hierbij is in ieder geval één iemand gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde rond 21.30 uur. De auto is door de klap flink beschadigd.

Gewonde bij steekpartij in Den Haag

Bij een steekpartij aan de Loosduinseweg in Den Haag is zondag iemand gewond geraakt. Dat meldt de politie. Het incident gebeurde rond 16.45 uur. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. De verdachte van de steekpartij heeft zich bij de politie gemeld en is aangehouden. De aanleiding van de steekpartij is niet duidelijk.
Bij een steekpartij op de Loosduinseweg is iemand gewond geraakt
Bij een steekpartij op de Loosduinseweg is iemand gewond geraakt © Regio15

Zwaargewonde bij schietpartij in speeltuin, meerdere verdachten gevlucht

In Zoetermeer is zondagmiddag een persoon zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd na een schietincident aan de Obrechtrode in de wijk Buytenwegh. Politie is momenteel bezig met een zoektocht naar de verdachten.

Auto crasht in sloot langs snelweg

Langs de A4 is zondagochtend een auto in het water beland. Dat gebeurde rond 07:00 uur ter hoogte van Rijpwetering. De bestuurder kwam vanaf de snelweg vermoedelijk met hoge snelheid in de sloot naast de weg terecht. Op foto's zijn bandensporen door het gras te zien. De voorruit van de auto is flink beschadigd en in de plas drijven nog andere brokstukken van het voertuig rond.
De auto is total loss
De auto is total loss © Regio15
De bestuurder is naar het ziekenhuis gebracht. Hulpdiensten zijn massaal uitgerukt. Duikers hebben gecontroleerd of er nog eventuele andere inzittende in de sloot beland waren, maar dat is niet het geval. Politie doet momenteel onderzoek naar de oorzaak van het incident.
Duikers hebben het water uitgekamd op zoek naar eventuele andere inzittenden
Duikers hebben het water uitgekamd op zoek naar eventuele andere inzittenden © Regio15

Dronken man aangehouden na mishandeling

In Den Haag is zaterdagavond een man aangehouden nadat hij een andere man zou hebben mishandeld. Dat gebeurde aan de Paets van Troostwijckstraat in het Laakkwartier. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. Het tweetal had te veel gedronken en kreeg ruzie.
Op foto's is te zien dat de man veel bloed aan zijn hoofd en handen had. Er lag ook bloed onderaan de trap van de woning. Inmiddels is het slachtoffer weer thuis, laat een woordvoerder van de politie weten. De verdachte zit nog vast voor verhoor.
Hulpdiensten ter plaatse bij de Paets van Troostwijckstraat
Hulpdiensten ter plaatse bij de Paets van Troostwijckstraat