112-nieuws | Slachtoffer steekpartij Den Haag is 30-jarige man - Vrouw gewond bij steekpartij

Bij een steekpartij op de Loosduinseweg is iemand gewond geraakt
Bij een steekpartij op de Loosduinseweg is iemand gewond geraakt © Regio15
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van vrijdag 13 mei. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Slachtoffer steekpartij is 30-jarige Hagenaar

Het slachtoffer van de steekpartij op de Loosduinseweg in Den Haag is een 30-jarige Hagenaar. Dat meldt de politie. De man werd zondag rond 16.30 gestoken na een ruzie. Hij moest met spoed naar het ziekenhuis.
Zondagavond meldde de verdachte zich op het politiebureau, een 31-jarige man uit Den Haag. Hij zit nog vast.

Vrouw gewond bij steekincident in Katwijk

Een is maandagochtend zwaargewond geraakt bij een steekpartij in een pand aan de Sandtlaan in Katwijk. Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse, waaronder een traumahelikopter. De 33-jarige vrouw uit Rijnsburg werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht en raakte volgens de politie ernstig gewond.
Vlak na de steekpartij is een 52-jarige Rijnsburger opgepakt. De vrouw zou met een mes zijn gestoken. De politie kan ook nog niet vertellen wat zich in het pand heeft afgespeeld, maar vermoedt dat het 'in de relationele sfeer' ligt.
Bij de steekpartij in Katwijk kwamen veel hulpdiensten ter plaatse
Bij de steekpartij in Katwijk kwamen veel hulpdiensten ter plaatse © Danny van den Bosch

Automobilist lanceert fietsers, één zwaargewond

Een 28-jarige automobilist heeft in de nacht van zaterdag op zondag met hoge snelheid twee fietsers aangereden bij Noorden. Beide fietsers raakten hierbij gewond, waarvan één ernstig.
Volgens de politie werd een van de fietsers letterlijk uit zijn schoenen gereden. 'Zijn schoenen lagen nog op de plaats van de aanrijding terwijl hijzelf 40 meter verderop op het wegdek lag', schrijft de politie op Facebook. De fietser is onder begeleiding van een trauma-arts naar het ziekenhuis gebracht. De automobilist bleek dronken. Daarom is zijn rijbewijs direct ingevorderd.

Automobilist knalt op boom door ruzie

Volgens de politie Kaag en Braassem hebben ooggetuigen gemeld dat de inzittenden van een auto die zondag frontaal op een boom botste op de Zegerbaan in Alphen ruzie met elkaar hadden.
De auto raakte flink beschadigd door de klap. Een inzittende raakte gewond.
Een auto is tegen een boom aangereden op de N207
Een auto is tegen een boom aangereden op de N207 © MediaTV

Smeulende barbecue veroorzaakt brand

De brandweer heeft in de nacht van zondag op maandag vijf katten gered bij een brand in een woning aan de Westerkade in Gouda. Ook de bewoners hebben het pand ongedeerd verlaten.
Vermoedelijk heeft een smeulende barbecue op het dakterras de brand veroorzaakt. De bewoners kunnen voorlopig niet terug naar huis.
De brand op het dakterras
De brand op het dakterras © AS Media

Automobilist onder invloed drugs

De politie heeft afgelopen nacht een 37-jarige man uit Nieuwkoop op de N231 bij Nieuwveen aangehouden, omdat hij onder invloed van drugs achter het stuur zat. De man had daarnaast ook drugs bij zich. De man is daarop meegenomen naar het bureau in Gouda.
© Politie Kaag en Braassem