112-nieuws | Brand in keuken van woning in Voorhout

De brand in de keuken in Voorhout wordt geblust
De brand in de keuken in Voorhout wordt geblust © Media TV
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van vrijdag 20 mei. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Brand in keuken van woning in Voorhout

In de keuken van een woning aan de 's-Gravendamseweg in Voorhout heeft vrijdagavond een brand gewoed. De brand brak rond negen uur uit. Eén van de bewoners is door de ambulance gecontroleerd op rookinhalatie, maar hoefde niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd. De woning is gecontroleerd en vrijgegeven.

Lichaam in Leiden is van eerder vermiste man

Het lichaam dat eerder aan het Joop Vervoornpad werd gevonden, is van de eerder vermiste Etnel Eduard Parami. De man was sinds een week vermist. Uit onderzoek van de politie blijkt dat de man door een noodlottig ongeval om het leven is gekomen.
Het lichaam van Etnel werd gevonden aan het Joop Vervoornpad in Leiden
Het lichaam van Etnel werd gevonden aan het Joop Vervoornpad in Leiden © Regio15

Chauffeur aangehouden na heftig ongeluk

De chauffeur van het busje dat vrijdagochtend betrokken was bij een heftig ongeluk in Honselersdijk is opgepakt. Dat bevestigt de politie. De aanrijding van het busje met een personenauto op de N465 was zo hard dat de auto door midden ging. Negen personen raakten gewond. De chauffeur van het busje, dat van een uitzendbureau is, zit vast voor verhoor.

Persoon bevrijd door brandweer na botsing tegen viaduct

Bij een ongeluk aan de Diepenhorstlaan is een personenauto tegen een viaduct opgereden. Op foto's is te zien hoe de bestuurder door de brandweer moest worden bevrijd. Om de man veilig uit de auto te bevrijden, heeft de brandweer twee deuren verwijderd. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. Het is nog niet duidelijk waardoor de auto tegen het viaduct in Rijswijk is aangereden.

Klassieke tram neemt verkeerde afslag en strandt

Een oude tram is vrijdagmiddag gestrand in de Torenstraat in Den Haag. Door werkzaamheden aan de bovenleiding ontbrak een deel. De tram nam een verkeerde afslag waardoor hij niet meer terug kon. Hierdoor is de tram bij het ontbrekende stuk terechtgekomen en kwam tot stilstand. Een deel van de Torenstraat moest tijdelijk afgezet worden. Inmiddels is de klassieke tram weggesleept. De Torenstraat is weer vrij voor verkeer.

Winkelstraat in Leiden tijdelijk dicht vanwege gaslek

In Leiden is vrijdagochtend een gedeelte van de Haarlemmerstraat afgesloten na een gaslek. De brandweer kwam ter plaatse om metingen te verrichten. Het gaslek is ontstaan door graafwerkzaamheden in de straat. Netbeheerder Liander heeft het gaslek gedicht waarna de straat weer vrijgegeven kon worden.
Gaslek in de Haarlemmerstraat in Leiden
Gaslek in de Haarlemmerstraat in Leiden © Sleutelstad - Chris de Waard

Gasleiding geraakt bij werkzaamheden in Bodegraven

Bij graafwerkzaamheden voor het aanleggen van glasvezel in de Koninginneweg in Bodegraven is per ongeluk een gasleiding geraakt en een lek veroorzaakt. De brandweer wist het gaslek al snel te dichten en heeft de situatie veiliggesteld. Stedin is aanwezig voor de afhandeling van het lek, dat bevestigt een woordvoerder van de brandweer.

Auto doormidden na aanrijding in Honselersdijk

Op de kruising van de Veilingroute en de Middel Broekweg in Honselersdijk heeft vrijdagochtend een zware aanrijding plaatsgevonden. Negen personen raakten gewond. De personenauto raakte zo zwaar beschadigd dat het achterstel meters verderop op straat belandde.
Voor het ongeluk werden meerdere ambulances en brandweerwagens opgeroepen. Alle inzittenden zijn naar het ziekenhuis vervoerd. De kruising is tot ongeveer 10.00 uur afgesloten in de richting van Kwintsheul. Naar Honselersdijk blijft de weg open.