112-nieuws | Botsing tussen auto en touringcar - Auto te water bij Hazerswoude

Het ongeluk gebeurde op de Generaal Spoorlaan in Rijswijk
Het ongeluk gebeurde op de Generaal Spoorlaan in Rijswijk © Regio15
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van zaterdag 21 mei. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Auto botst op touringcar

Op de Generaal Spoorlaan in Rijswijk is zaterdagavond een auto op een touringcar gebotst. Hoe dat kon gebeuren, is niet duidelijk. Bij de aanrijding raakte niemand gewond. De weg werd enige tijd afgesloten om de auto en de bus te bergen.

Politie ontruimt trein vanwege 'verdacht persoon'

Een trein op station Laan van NOI in Den Haag is zaterdagmiddag door de politie ontruimd. Volgens een woordvoerder zat er 'mogelijk een verdacht persoon' in.
Meerdere agenten en een arrestatieteam kwamen in actie. 'De passagiers zijn uit de trein begeleid', laat de politie weten. Uiteindelijk is er geen verdachte aangetroffen.
De politie bij station Laan van NOI
De politie bij station Laan van NOI © Regio15

Auto te water bij Hazerswoude

Op de N209 bij Hazerswoude-Dorp is zaterdag een auto in het water gereden. Het ongeluk gebeurde rond 17.00 uur.
Volgens omstanders raakte niemand gewond en hebben de inzittenden van de wagen alleen een nat pak. Over de oorzaak van het ongeluk is niets bekend.
Het ongeluk gebeurde bij Hazerswoude
Het ongeluk gebeurde bij Hazerswoude © Media TV

Automobilist ramt geparkeerde auto's in Leiden

Een automobilist heeft zaterdagochtend flinke schade veroorzaakt op de Hoge Rijndijk in Leiden. Daarbij zijn meerdere geparkeerde voertuigen beschadigd, waaronder twee auto's van een Suzuki-dealer. Op beelden is te zien dat de bumper van één van de auto's er volledig afligt.
Hulpdiensten waren aanwezig, omdat volgens getuigen de automobilist onwel zou zijn geworden. De Hoge Rijndijk was afgesloten voor autoverkeer tussen de Matiloweg en de Willem van der Madeweg.
Een automobilist heeft flinke schade veroorzaakt bij geparkeerde voertuigen van een Suzuki-dealer
Een automobilist heeft flinke schade veroorzaakt bij geparkeerde voertuigen van een Suzuki-dealer © Regio15

Gewonde bij steekpartij in Voorhout

In een huis aan de Torenlaan in Voorhout is vrijdagavond laat iemand neergestoken. Dat meldt de politie. Het slachtoffer is gewond geraakt en met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Wat er precies is gebeurd en hoe het met de gewonde gaat, is nog onduidelijk. De politie doet verder onderzoek en is op zoek naar de verdachte. Wie iets heeft gezien van de steekpartij, wordt gevraagd zich bij de politie te melden.
De politie deed onderzoek in Voorhout
De politie deed onderzoek in Voorhout © Regio15