Masseur (43) aangehouden voor verkrachting en stiekem filmen klanten in Voorburg

Afbeelding ter illustratie
Afbeelding ter illustratie © PixaBay
VOORBURG - De politie heeft maandag een 43-jarige man uit Enschede aangehouden op verdenking van verkrachting. De man bood zijn diensten aan als masseur in de omgeving van Den Haag en Voorburg. Daarbij zou hij een vrouwelijke klant hebben betast en gepenetreerd met zijn vingers. Ook zou de man de geslachtsdelen van klanten op zijn massagetafel hebben gefilmd.
Bij de aanhouding van de malafide masseur werd zijn telefoon in beslag genomen en doorzocht. Daarop werden filmpjes aangetroffen van vrouwen op de massagetafel. De man gaf toe dat hij vrouwen 'enkele keren' zou hebben gefilmd zonder hun toestemming. De politie kijkt ook nog of de man ergens anders nog meer beelden heeft opgeslagen.
Op donderdag is de verdachte voorgeleid aan de rechter-commissaris in Den Haag. Daar werd besloten dat de man nog 14 dagen langer in voorarrest moet blijven terwijl het onderzoek vordert. De politie en het Openbaar Ministerie (OM) onderzoeken of er nog meer vrouwen slachtoffer zijn geworden van de verdachte. Vrouwen met dat vermoeden kunnen zich melden bij de zedenpolitie.