Slachtoffer steekpartij meerdere keren aangevallen, politie geeft foto verdachte vrij

Hulpdiensten bij het wijkcentrum
Hulpdiensten bij het wijkcentrum © Regio15
DEN HAAG - De man die woensdag bij het wijkcentrum in de Ivoorhorst in Den Haag is neergestoken, is meerdere keren aangevallen. Dat heeft de politie vrijdag bekendgemaakt. De verdachte, een 26-jarige man, is nog niet aangehouden. De politie is dringend naar hem op zoek en heeft een foto vrijgegeven van de man.
UPDATE: De verdachte is zaterdag aangehouden. De foto is daarom verwijderd.
Het slachtoffer werd vrijdag rond 15.00 uur aangevallen. De verdachte zou hierbij een groot mes hebben gebruikt. Het slachtoffer viel en raakte hierbij gewond. Het lukte de man uiteindelijk om zelf het nabij gelegen wijkcentrum te bereiken en hulp in te schakelen. Het slachtoffer moest naar het ziekenhuis worden gebracht.
De verdachte is na de steekpartij op de vlucht geslagen. Volgens de politie gaat het om een blanke man van ongeveer 1,70 meter lang. De verdachte heeft zwart haar en had woensdag een zwarte joggingbroek en geel/grijze Nike-schoenen aan. De politie heeft ook een foto van de verdachte verspreid. Mocht iemand deze man zien, dan raadt de politie aan om de verdachte niet aan te spreken maar direct 112 te bellen.