112-nieuws | Woningen ontruimd door rook - Drugslab gevonden in Lisse

Het busje kwam op z'n kant terecht
Het busje kwam op z'n kant terecht © District8
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van woensdag 25 mei. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Drugslab gevonden in Lisse, gemeente sluit pand voor een jaar

Op het bedrijventerrein Meer en Duin in Lisse heeft de burgemeester een bedrijfspand laten sluiten voor 12 maanden. Na een melding werd daar op 1 maart drugsafval aangetroffen. De politie houdt er rekening mee dat in het gebouw grote hoeveelheden harddrugs is geproduceerd. Of er verdachten zijn aangehouden in deze zaak is niet bekend.

Woningen ontruimd in Ouderkerk aan den IJssel

Meerdere woningen zijn woensdagochtend ontruimd vanwege rookontwikkeling. Dat meldt de politie. De rook kwam vanuit een pand rond 5.00 uur in de woningen aan de Dorpsstraat in Ouderkerk aan den IJssel terecht.
Uiteindelijk bleek de rook niet schadelijk, waardoor de bewoners terug konden naar huis. Wat de oorzaak van de rookontwikkeling was, is niet bekend.

Busje op z'n kant bij oprit A4

Een busje is woensdagochtend gekanteld op de oprit van de A4 bij Den Hoorn. Rond 7.00 uur ging het mis. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is niet bekend. Voor zover bekend zat alleen de bestuurder van het busje in het voertuig. De bestuurder is nagekeken in de ambulance.
Op foto's is te zien dat het busje aan de andere kant van de vangrail terecht is gekomen. Ook is te zien dat het busje flink is beschadigd, zo zijn meerdere ruiten gesneuveld. Door het ongeval was de oprit bij Den Hoorn tijdelijk afgesloten. Ook de rechterrijstrook van de A4 richting Amsterdam was dicht vanwege de bergingswerkzaamheden.
Het busje raakte flink beschadigd
Het busje raakte flink beschadigd © District8

Gewapende overvaller gepakt door winkelbezoekers

Omstanders hebben dinsdagmiddag een gewapende overvaller overmeesterd. De overvaller wilde de Albert Heijn op de Petuniatuin in Zoetermeer overvallen.
112-nieuws | Woningen ontruimd door rook - Drugslab gevonden in Lisse
112-nieuws | Woningen ontruimd door rook - Drugslab gevonden in Lisse