112-nieuws | Aanhanger schoonmaakbedrijf in Kwintsheul volledig uitgebrand

REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van vrijdag 27 mei. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Aanhanger schoonmaakbedrijf volledig uitgebrand

Aan de Hooghe Beer in de plaats Kwintsheul is een aanhanger van een schoonmaakbedrijf volledig uitgebrand. Rond tien uur vrijdagavond kreeg de brandweer een melding van een brand bij een bedrijventerrein. Daar woedde een buitenbrand met flinke vlammen waarbij grote rookwolken ontstonden. De brandweer bluste de brand. Rond half twaalf had de brandweer de brand weer onder controle. Er raakte niemand gewond.
Veel rookontwikkeling bij brand in Kwintsheul
Veel rookontwikkeling bij brand in Kwintsheul © Regio15

Automobilist rijdt door na botsing

Twee auto's zijn vrijdagavond op elkaar gebotst op de Laan van Delfvliet in Den Haag. Eén van de betrokken wagens is daarna doorgereden en later zwaar beschadigd teruggevonden op een parkeerplaats langs de Vrijenbanselaan in Rijswijk. Er zat niemand meer in. De politie doet onderzoek bij de wagen.
De andere auto bleef beschadigd achter op het kruispunt aan de Laan van Delfvliet. De inzittenden zijn behandeld door ambulancepersoneel. De politie doet ook onderzoek op de plek van de aanrijding.
© Regio15

Gewonde na val door ruit in Gouda

Op de Raaphorstpolderweg in Gouda is vrijdagavond iemand gewond geraakt na een val door een ruit. In eerste instantie werd de politie gealarmeerd voor een steekpartij. Daar blijkt na onderzoek geen sprake van, meldt een woordvoerder. Er is geen misdrijf in het spel. Het slachtoffer hoeft niet met de ambulance naar het ziekenhuis, maar gaat naar de huisartsenpost.
De politie en een ambulance rukten uit naar de Raaphorstpolderweg
De politie en een ambulance rukten uit naar de Raaphorstpolderweg © MediaTV

Woningoverval in Den Haag

De politie is op zoek naar twee mannen die een overval zouden hebben gepleegd in een woning aan de Kornalijnhorst in Den Haag. Het zou gaan om twee mannen, waarvan één gekleed in een rode bodywarmer. De andere man is geheel in het zwart gekleed.
Woningoverval aan de Kornalijnhorst in Den Haag
Woningoverval aan de Kornalijnhorst in Den Haag © Regio15

Aanrijding mondt uit in mishandeling

Donderdagavond vond er een aanrijding plaats tussen een scooterrijder en een persoon die een hond aan het uitlaten was. Dat gebeurde aan de Veenendaalkade in Den Haag rond 22.30 uur. Na de aanrijding liepen de emoties zo hoog op dat het incident uitmondde in een vechtpartij.
Sommige agenten droegen kogelwerende vesten omdat er in eerste instantie sprake zou zijn van een schietpartij. Dat bleek al snel niet zo te zijn. Eén persoon is aangehouden voor mishandeling en één persoon is onderzocht op verwondingen. Het is nog onduidelijk hoe het met het slachtoffer gaat, vertelt een woordvoerder. De politie doet momenteel onderzoek naar het incident.
Politie ter plaatse aan de Veenendaalkade
Politie ter plaatse aan de Veenendaalkade © Regio15

Politie neemt vrachtwagen in beslag vanwege 'verdachte omstandigheden'

Agenten hebben in Nieuwerkerk aan den IJssel een vrachtwagen in beslag genomen. Een woordvoerder van de politie kan tegenover Omroep West nog weinig zeggen. 'Naar aanleiding van verdachte omstandigheden is er een onderzoek gestart', is het enige dat hij kwijt kan.
Dat onderzoek, op de Eerste Tochtweg in Nieuwerkerk, duurde donderdagavond een paar uur. Daarna is de betreffende vrachtwagen onder zware beveiliging meegenomen. 'Het onderzoek is op dit moment nog in volle gang.' De politie heeft niemand aangehouden.
Ook een speciaal team van de politie kwam in actie
Ook een speciaal team van de politie kwam in actie © Media TV

Twee auto's botsen in Den Haag

Op de Kamperfoeliestraat in Den Haag zijn vrijdagochtend twee auto's op elkaar gebotst. Het ongeluk gebeurde rond 10.15 uur. Meerdere hulpdiensten rukten uit, maar uiteindelijk hoefde er niemand naar het ziekenhuis. De weg was tussen de Mient en de Loosduinseweg een tijdje dicht.
Het ongeluk gebeurde op de Kamperfoeliestraat
Het ongeluk gebeurde op de Kamperfoeliestraat © Regio15

Brandje in schuur Rijnsburg

In een schuurtje achter een huis aan de Langevaart in Rijnsburg heeft vrijdagochtend brand gewoed. Het vuur werd kort na 9.00 uur ontdekt. Vermoedelijk ontstond de brand in de accu van een elektrische fiets. De brandweer had het vuur snel onder controle.
De brand brak uit in een schuur
De brand brak uit in een schuur © AS Media

Rijles op verboden terrein, instructeur aangehouden

Een 32-jarige man is aangehouden op een parkeerterrein aan de Dedemsvaartweg in Den Haag. Volgens de politie gaf de man daar woensdag rijles, terwijl dat verboden terrein was. Daarnaast heeft de man zich verzet toen hij werd gearresteerd.
De verdachte is inmiddels vrijgelaten. Maar de politie zegt dat de zaak nog wel aan het Openbaar Ministerie (OM) wordt voorgelegd.