112-nieuws | Politie zet ingang hotel tijdelijk af - Auto doorboort hek in Leiderdorp

De politie staat bij de ingang van het hotel
De politie staat bij de ingang van het hotel © Regio 15
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van zaterdag 28 mei. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Ingang hotel afgezet, koffer meegenomen

De omgeving van de ingang van het Carlton Beach Hotel op Scheveningen is tijdelijk ontruimd geweest. Door de afzetting van de politie konden hotelgasten niet meer naar binnen gaan. De politie heeft een koffer meegenomen voor onderzoek. De hotelgasten mochten al snel het hotel weer in.

Alcoholcontrole Zuiderpark: 25 bestuurders onder invloed

Bij een alcohol- en drugscontrole op meerdere locaties rondom het Haagse Zuiderpark zijn 25 mensen opgepakt. Dat schrijft de politie op Facebook.

Auto doorboort hek in Leiderdorp

Een automobilist heeft zaterdag de macht over het stuur verloren en het hekwerk langs de Oude Spoorbaan in Leiderdorp overhoop gereden. Op het fietspad kwam het voertuig tot stilstand. Het had niet veel gescheeld, of de auto had een muurtje geraakt dat de fietsstrook met het terras van een woning scheidt.

Tweede brand Club Magnum binnen halfjaar

De brandweer heeft vrijdag- op zaterdagnacht een brand moeten blussen in de voormalige nachtclub Magnum in Zoetermeer. Het vuur woedde op het dak en is door brandweerlieden geblust.
Club Magnum is sinds 2019 gesloten. De horecagelegenheid heeft een omstreden verleden. Op last van de gemeente moest Magnum dicht nadat erop geschoten was en er een handgranaat voor de deur lag. Eind december vorig jaar woedde een grote brand in Club Magnum.
De vlammen slaan uit het dak van Club Magnum
De vlammen slaan uit het dak van Club Magnum © Regio15