Geef jouw mening: wat moet er in het Haagse coalitieakkoord?

Het stadhuis van Den Haag
Het stadhuis van Den Haag © John van der Tol
DEN HAAG - Wij willen wat van jou weten. Wat zijn volgens jou voor de komende vier jaar de belangrijkste onderwerpen in Den Haag? Vijf partijen onderhandelingen sinds een paar weken over een coalitieakkoord, maar wat moet er volgens jou op het stadhuis en daarbuiten gebeuren? Je kan nog altijd jouw mening achterlaten in onze groengele Bucketlist door het formulier in te vullen dat verderop in dit artikel staat. Omroep West brengt de resultaten naar de onderhandelaars.
Onder leiding van informateur Piet Hein Donner bespreken D66, VVD, GroenLinks, PvdA en CDA de politieke agenda voor de komende vier jaar. Hoe wordt het geld verdeeld? Welke onderwerpen krijgen extra aandacht en welke minder? Moeten de gemeentelijke belastingen wel of niet omhoog? Hoe betrek je bewoners bij het werk dat de politici doen? Kortom: welke afspraken leggen de partijen vast in het coalitieakkoord.
De groengele Bucketlist: wat moet er in het Haagse coalitieakkoord?
De groengele Bucketlist: wat moet er in het Haagse coalitieakkoord? © Omroep West
Omroep West vraagt aan jou welke prangende onderwerpen volgens jou voorrang moeten krijgen. Wij brengen de antwoorden naar de onderhandelingstafel.
Je kan niet meer reageren. Binnenkort maken we de resultaten bekend.