Vrouw verdacht van moord op haar partner in Honselersdijk

Ook in de nacht is onderzoek gedaan in de woning
Ook in de nacht is onderzoek gedaan in de woning © District8
HONSELERSDIJK - Het Openbaar Ministerie beschuldigt een 22-jarige vrouw van de moord op haar partner. De vrouw stak begin dit jaar een man dood in een woning in Honselersdijk. Eerder werd al gedacht dat het zou gaan om een misdrijf in de relationele sfeer, maar nu blijkt het dus ook echt om haar partner te gaan. Op 17 februari werd de dame in kwestie aangehouden na het doodsteken van haar vriend. Op beelden is te zien hoe zij onder het bloed zat en door de politie naar buiten werd gebracht.
Tijdens een tussentijdse zitting woensdag maakte het het OM bekend dat zij de 22-jarige Poolse vrouw beschuldigt van moord op haar partner. De officier van justitie verklaarde dat de man door de vrouw in zijn schouder was gestoken. Het OM gaat uit van moord, wat betekent dat de vrouw van te voren van plan was geweest haar man iets aan te doen.
De moordverdachte lijkt te kampen met psychische problemen. Na haar aanhouding is ze in een penitentiair psychiatrisch centrum geplaatst. De verdachte zelf was woensdag niet aanwezig. Op 14 september zal de vrouw wel aanwezig zijn om de strafeis tegen haar te horen, vertelde haar advocaat.

Bloederig tafereel

Op 17 februari werd de politie 's middags naar een woning aan het Regulierenpad in Honselersdijk geroepen. De agenten vonden er een overleden Poolse man en een Poolse vrouw die onder het bloed zat. Toen ze naar buiten werd gebracht, riep ze 'ik wilde het niet' in het Pools.
Slachtoffer steekpartij Honselersdijk is Poolse man