112-nieuws: Frontale botsing in Den Haag | Auto over de kop bij McDonalds

© Regio15
DEN HAAG - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van maandag 6 juni. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Frontale botsing in Den Haag

Twee auto's zijn op de Binckhorstlaan in Den Haag frontaal op elkaar gebotst. De schade aan beide voertuigen is groot. De auto's kwamen voor de McDonalds met elkaar in botsing. Het is nog niet duidelijk hoe het ongeluk heeft kunnen ontstaan.

Auto over de kop na aanrijding in Warmond

Bij een aanrijding op de Stationslaan in Warmond is een van de auto's over de kop geslagen. Het voertuig kwam op zijn dak tot stilstand. De auto kwam in aanrijding met een andere auto. Meerdere ambulances kwamen ter plaatse om de inzittenden te helpen. Het is niet bekend hoe het met de slachtoffers gaat. Een bergingsbedrijf heeft de auto's afgevoerd.
De auto moest door een berger worden afgevoerd
De auto moest door een berger worden afgevoerd © AS Media

Delftse jeugdinternational betrokken bij auto-ongeluk

Zondagavond is jeugdinternational Dani van den Heuvel uit Delft betrokken geraakt bij een verkeersongeval. De 19-jarige doelman was met drie ploeggenoten en een staflid van Oranje onder 19 onderweg toen ze werden aangereden.
De keeper van Leeds United moest naar het ziekenhuis worden gebracht en heeft het trainingskamp van het Nederlands team moeten verlaten. De spelers die in de auto zaten hebben aangegeven dat ze uit moesten wijken voor een andere auto.
Dani van den Heuvel met zijn shirt van Leeds United
Dani van den Heuvel met zijn shirt van Leeds United © Dani van den Heuvel

Brandweer moet eigen hoogwerker blussen

De brandweer is aan het begin van de middag uitgerukt vanwege een loszittende gevel door de wind. Het ging daarbij om de letter 'S' van de bouwmarkt Bauhaus in Den Hoorn.
Toen de brandweer met de hoogwerker ter plaatse de gevel wilde bereiken, ontstond er rook onder de hoogwerker. Volgens de woordvoerder van de Veiligheidsregio Haaglanden ging het daarbij om een storing in het remsysteem. Vervolgens moest de brandweer de eigen hoogwerker blussen. Er wordt nu gekeken of het kan worden gerepareerd of dat er een nieuwe hoogwerker voor in de plaats moet komen.

Schietpartij op De Dreef: politie zoekt nog verdachte

Bij een schietpartij op de kruising tussen de Melis Stokezijde en De Dreef in Den Haag is maandagmiddag een persoon gewond geraakt. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht en wordt behandeld aan zijn verwondingen.
Bij het schietincident is een kogelhuls gevonden. De politie is nog op zoek naar een verdachte. Tot nu toe zijn er geen aanhoudingen verricht. Volgens HTM stopt tram 9 niet bij halte Wolweversgaarde tot De Dreef.
Op de Dreef in Den Haag is er geschoten
Op de Dreef in Den Haag is er geschoten © Regio15

Kop-staartbotsing in Pijnacker zorgt voor oponthoud

In het begin van de middag zijn drie auto's op elkaar gebotst bij de Provincialeweg N470 richting Pijnacker. Meerdere hulpdiensten een een autoberger zijn ter plekke om de voertuigen te verplaatsen.
Het verkeer moet voorlopig omrijden.
Voertuigen zijn op elkaar gebotst bij een kop-staartbotsing op de Provincialeweg N470 Pijnacker
Voertuigen zijn op elkaar gebotst bij een kop-staartbotsing op de Provincialeweg N470 Pijnacker © Regio15

Twee auto's botsen tegen de vangrail op de A4

Zondagavond is een auto zwaar beschadigd geraakt nadat het tegen de vangrail was gereden op A4 bij Leiden, ter hoogte van de N11. De voorkant van de auto is losgekomen.
Later in de nacht vond ergens anders op de A4 ongeluk plaats. Bij Roelofarendsveen, in de richting van Amsterdam, kwam een auto tegen de vangrail tot stilstand. Daarbij werd ook een lantaarnpaal uit de grond gereden.
Een auto is zondagavond tot stilstand gekomen tegen de vangrail op de A4 bij Leiden
Een auto is zondagavond tot stilstand gekomen tegen de vangrail op de A4 bij Leiden © Regio15