112-nieuws | Automobilist valt in slaap achter het stuur - Brand op dakterras in Voorschoten

© Regio15
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van zondag 12 juni. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Automobilist valt in slaap achter het stuur

Een man is zondag in Leiden in slaap gevallen terwijl hij in zijn auto reed. Dat meldt mediapartner Sleutelstad. De bestuurder reed al slapend in een bocht op de Witte Singel rechtdoor.
De wagen van de man schampte een boom, waardoor de auto niet in het water belandde. Sleutelstad weet te melden dat de twee inzittenden, een stel op leeftijd, er zonder kleerscheuren vanaf zijn gekomen.

Brand op dakterras in Voorschoten

Op een dakterras in Voorschoten heeft zondagmiddag korte tijd brand gewoed. Het vuur ontstond rond 15.30 uur in de Tramstraat.
Wat er precies in brand stond, is nog onduidelijk. De brandweer had het vuur snel onder controle.
De brand woedde op een dakterras
De brand woedde op een dakterras © Regio15

Auto in sloot Monster

Op de Madeweg in Monster is zondagochtend een auto te water geraakt. De auto kwam ondersteboven in een sloot tot stilstand. De inzittenden zijn uit het voertuig gehaald. Of zij gewond zijn geraakt is niet duidelijk. Meerdere ambulances zijn opgeroepen om eventuele slachtoffers te vervoeren.
Brandweerlieden in waadpakken hebben de sloot doorzocht op mogelijke slachtoffers maar niemand aangetroffen. De auto is met een takelwagen uit het water gevist. Hoe het ongeluk kon gebeuren is niet duidelijk.
Auto op de kop in sloot Monster
Auto op de kop in sloot Monster © Regio15