Huwelijkscadeau voor Anouk? Dit wil het bruidspaar hebben

Anouk tijdens een optreden
Anouk tijdens een optreden © ANP
DEN HAAG - Ga je zaterdag naar het concert - alias huwelijksfeest - van Anouk en zit je met je handen in het haar wat je het kersverse bruidspaar kunt geven? De Haagse zangeres geeft daar woensdag uitsluitsel over. 'Huwelijkscadeaus zijn absoluut niet nodig, maar mocht je het toch leuk vinden om ons iets te geven, dan zouden wij je willen vragen om een donatie te doen aan Triple ThreaT', schrijft ze op Instagram.
Anouk stapt zaterdagavond voor de derde keer in het huwelijksbootje. Dat doet ze niet in het stadhuis of op het strand, nee de zangeres heeft een bijzondere trouwlocatie gevonden. Zij en haar aanstaande Dominique Schemmekes geven elkaar het ja-woord op het podium tijdens een concert op het Haagse Malieveld. 'Het lijkt me gewoon een giller. Als iedereen dan heel feestelijk gekleed is op zo'n gek Malieveld, dat is waanzinnig', zei de zangeres er eerder over bij Jinek.
Feestelijke kleding aan dus en voor 'huwelijksgasten' die niet met lege handen aan willen komen, vraagt het paar een donatie aan Triple ThreaT. 'Deze organisatie wil een positieve omgeving vormen voor jongeren, waarbij zij de mogelijkheid krijgen om hun volledige potentie te benutten', legt het aanstaande bruidspaar uit op de donatiepagina.