Babyfoto's gezocht van mensen die zijn geboren in Delfts ziekenhuis

Afbeelding ter illustratie
Afbeelding ter illustratie © Pxhere
DELFT - Het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft is op zoek naar babyfoto's van mensen die in het ziekenhuis zijn geboren. De foto's worden gebruikt voor een groot kunstwerk aan de muur van de nieuwe kraamvleugel, die in juli wordt geopend.
Het gaat niet alleen om foto's van kinderen die recent zijn geboren in het ziekenhuis, maar ook om mensen die heel wat jaren geleden in het Reinier de Graaf het levenslicht zagen. 'We verzamelen zo veel mogelijk babyfoto's van mensen van jong tot oud, die door de jaren heen in Reinier de Graaf zijn geboren', schrijft het ziekenhuis. Dus ook foto's van opa's en oma's die daar zijn geboren, mogen worden doorgestuurd.
'Alle ingezonden foto’s van baby’s van verschillende generaties drukken we af op een groot wandpaneel.' Dat kunstwerk komt in de nieuwe kraamafdeling, die 25 juli open gaat. 'Dan vieren we dat we ons moeder- en kindcentrum hebben uitgebreid met luxe verlos- en kraamsuites. Hiermee kunnen we de stijgende vraag aan geboortezorg in onze regio opvangen.'
Foto's kunnen voor 22 juni worden gemaild naar jeziekenhuisvoorhetleven@rdgg.nl. Mensen moeten daarbij hun geboortedatum en voornaam doorgeven.