N11 tussen Alphen en Zoeterwoude vanaf vrijdagavond dicht voor onderhoud

© John van der Tol
ZOETERWOUDE-RIJNDIJK - Vanaf vrijdagavond wordt er gewerkt aan de N11 tussen Alphen aan den Rijn en Zoeterwoude-Rijndijk. Vrijdag om 20.00 uur gaat de rijksweg in beide rijrichtingen dicht, zaterdag om 14.00 uur gaat de N11 weer open voor het verkeer.
Het gaat om het deel van de N11 tussen Zoeterwoude-Rijndijk (kruising met Burgemeester Smeetsweg) en Alphen aan den Rijn (op- en afrit bij containerhaven Alpherium), meldt Studio Alphen. Rijkswaterstaat meldt dat dit weekend onder andere onderhoud wordt uitgevoerd aan het groen langs de weg, de watergangen, asfalt, geleiderail en verlichting.
Doorgaand verkeer wordt tijdens de onderhoudswerkzaamheden omgeleid met gele borden en informatiepanelen boven en langs wegen. 'Houd rekening met een extra reistijd van maximaal dertig minuten', kondigt Rijkswaterstaat aan.
Het gaat om het deel van de N11 tussen Zoeterwoude-Rijndijk en Alphen aan den Rijn
Het gaat om het deel van de N11 tussen Zoeterwoude-Rijndijk en Alphen aan den Rijn © Studio Alphen

Volgend weekend

Ook volgende week vinden er onderhoudswerkzaamheden plaats aan de N11. Van vrijdag 17 juni 20.00 uur tot zaterdag 18 juni 14.00 uur is de rijksweg dan dicht tussen Bodegraven (aansluiting met A12) en Alphen aan den Rijn (op- en afrit bij containerhaven Alpherium). Ook dan geldt de afsluiting in beide rijrichtingen.
De actuele verkeersinformatie vind je hier