112-nieuws | Auto rijdt tegen boom aan - Auto te water in Honselersdijk

Een auto is tegen een boom aangereden in Moordrecht
Een auto is tegen een boom aangereden in Moordrecht © AS Media
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van vrijdag 17 juni. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Auto tegen boom in Moordrecht

Aan de Middelweg in Moordrecht is vrijdagavond een auto tegen een boom gereden. Op foto's is te zien dat de auto flink beschadigd is.
De brandweer was snel ter plaatse om hulp te verlenen. Of er iemand gewond is geraakt en hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is nog niet bekend.

Auto te water in Honselersdijk

Op vrijdag avond rond 22.00 uur is een auto in het water beland aan de Nieuweweg in Honselersdijk. Brandweer was ter plaatse om de auto uit het water te hijsen. Onduidelijk is of de brandweer de inzittende(n) uit het water heeft moeten halen. Het is nog onbekend of er iemand gewond is geraakt bij het ongeluk.
Auto te water aan de Nieuweweg in Honselersdijk
Auto te water aan de Nieuweweg in Honselersdijk © Regio15

Auto's flink beschadigd door botsing in Voorburg

Op de Prins Bernhardlaan in Voorburg zijn vrijdagavond twee auto's op elkaar gebotst. Hierbij raakte de voorkant van beide voortuigen flink beschadigd. Hulpdiensten waren ter plaatse om inzittenden te controleren op eventuele verwondingen. Het is niet bekend of er iemand bij het ongeluk gewond is geraakt.
Botsing aan de Prins Bernhardlaan in Voorburg
Botsing aan de Prins Bernhardlaan in Voorburg © Regio15

Gewonde bij aanrijding

Bij een aanrijding op de Erasmusweg in Den Haag is vrijdagmiddag een persoon gewond geraakt. De botsing zou hebben plaatsgevonden toen een van de auto's wilde afslaan en de ander dat te laat zag. Beide inzittenden zijn door de ambulance gecontroleerd. Eén persoon is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Als gevolg van de aanrijding was de Erasmusweg tijdelijk afgesloten richting de Neherkade.

Vaten gedumpt op parkeerplaats

Op een parkeerplaats bij het Kruisvaarderspark in Rijswijk zijn door onbekenden vrijdagmiddag acht vaten met mogelijk drugsafval gedumpt. De parkeerplaats werd tijdelijk afgezet terwijl de brandweer de situatie controleerde. Uiteindelijk werden er geen gevaarlijke stoffen gemeten en is de parkeerplaats weer vrijgegeven. De gemeente zorgt dat de vaten door een gespecialiseerd bedrijf worden verwijderd. Of het daadwerkelijk om drugsafval gaat wordt nog onderzocht.

Inbraak bij juwelier in 's-Gravenzande

In de nacht van donderdag op vrijdag is er ingebroken bij juwelier Vellekoop aan de Langestraat in 's-Gravenzande. Rond 03.30 uur forceerden drie inbrekers het rolluik met een krik en werden de vitrines opengebroken. De eigenaar, die boven de zaak woont, schrok wakker van het geluid en belde de politie. Binnen twee minuten vertrokken de inbrekers weer via de Dresdenweg. Een zoektocht met de politiehelikopter leverde niks op.
Er is veel glas schade bij juwelier Vellekoop
Er is veel glas schade bij juwelier Vellekoop © Regio15
De politie heeft ondernemers en bewoners uit de omgeving gevraagd om eventuele camerabeelden na te kijken en zich te melden als ze wat gezien of gehoord hebben.

Wilde achtervolging met dronken bestuurder

De politie heeft donderdagnacht een dronken bestuurder aangehouden na een wilde achtervolging via de A4 en de A13. De man, die in een Tesla reed, botste op de A4 bij Nieuw-Vennep op een andere bestuurder. In plaats van te stoppen, ging de man er met een hoge snelheid vandoor.
Tijdens de achtervolging botste de man op de A13 bijna voor een tweede keer. Pas bij afrit 11, ter hoogte van Rotterdam The Hague Airport, wisten agenten hem klem te rijden. De man is aangehouden op verdenking van rijden onder invloed en het verlaten van een plaats van een ongeval.

Verdachte (39) schietpartij Den Haag bespoot mensen met vloeistof

De 39-jarige man die donderdagavond werd aangehouden voor betrokkenheid bij een schietincident aan de Assumburgweg in Den Haag zou eerder op de avond twee mensen hebben bespoten met een onbekende vloeistof. Ook zou er aan de schietpartij een worsteling vooraf zijn gegaan.
De verdachte werd aangehouden in een woning aan de Rechterstraat. Hij probeerde nog te ontvluchten door uit het raam te springen maar raakte daarbij gewond en moest naar het ziekenhuis vervoerd worden. De mensen die hij met de onbekende vloeistof zou hebben bespoten zijn in de ambulance behandeld.