112-nieuws | Bewoonster seniorenwoning naar ziekenhuis - Fietser gewond na aanrijding

De brandweer had de brand in de seniorenwoning snel geblust
De brandweer had de brand in de seniorenwoning snel geblust © Regio15
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van zondag 19 juni. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Bewoonster seniorenwoning naar ziekenhuis na brand

Bij een brand in een seniorenwoning aan de Zaagmolenstraat in Leidschendam is de bewoonster gewond geraakt. De brand werd rond 21.00 uur ontdekt door voorbijgangers die de brandweer waarschuwden. De brand was in de woonkamer ontstaan en kon door de brandweer snel worden geblust. De bewoonster van de woning werd in de ambulance nagekeken, waarna ze naar het ziekenhuis is gebracht.
De woningen op de zevende en achtste verdieping van het complex werden uit voorzorg ontruimd. De brandweer gaat ervanuit dat de bewoners zondagavond al weer naar huis kunnen. Het appartement waar de brand is ontstaan is voorlopig wel nog onbewoonbaar.

Gewonde fietser na aanrijding met auto

Bij een aanrijding met een auto is zondagmiddag een fietser gewond geraakt. Het ongeval gebeurde rond 16.00 uur op de kruising van de Van Wijklaan met de Kleine Zijkade. Onder meer politie, ambulances en een traumahelikopter kwamen naar de plek van het ongeval om de gewonde fietser te behandelen. Het is niet bekend hoe het met de fietser is. De politie onderzoekt de aanrijding.
De politie is bezig met het onderzoek naar de aanrijding
De politie is bezig met het onderzoek naar de aanrijding © Regio15

Vrouwen in Haags Zuiderpark gedrogeerd door needle spiking

Op het Den Haag Outdoor festival in het Zuiderpark is zaterdagmiddag een 31-jarige man aangehouden voor needle spiking, het gebruik van een naald met verdovende stoffen om iemand te drogeren. De organisatie achter het festival is geschrokken: 'Wij gaan er als organisatie vanaf nu extra scherp op zijn.'

Twee gewonden (18 en 19) na vechtpartij

Bij een vechtpartij op zondagochtend aan de Haarlemmerstraat in Leiden zijn twee mannen van 18 en 19 uit Noordwijkerhout gewond geraakt. Toen de politie rond 5.10 uur een melding kreeg en ter plaatse kwam bleek dat een van de mannen was neergestoken. Beide slachtoffers zijn naar het ziekenhuis vervoerd. Wat de toedracht van de vechtpartij was is niet bekend. De politie doet onderzoek in de omgeving en is op zoek naar getuigen.