112-nieuws | Pizzakoerier belandt in sloot - Twintigtal woningen ontruimd na gaslekkage

De pizzakoeriers konden veilig op de kant komen
De pizzakoeriers konden veilig op de kant komen © MediaTV
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van vrijdag 24 juni. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Pizzakoerier belandt in sloot

Een pizzabezorger is vrijdagavond met zijn auto in de sloot geraakt. De auto raakte door onbekende redenen aan de Zuidkade in Boskoop in een diepe sloot. De bezorgers konden veilig op de kant komen en raakte niet gewond. Hoe het met de pizza's is, is nog niet bekend.

Twintigtal woningen ontruimd na gaslekkage

Bij werkzaamheden aan het Granietgroen in Zoetermeer is vrijdagavond een gaslekkage ontstaan. De bewoners van 22 woningen moesten hun huis uit voorzorg tijdelijk verlaten. Medewerkers van Stedin slaagden erin de lekkage te stoppen. Alle woningen zijn daarna door de brandweer gecontroleerd en geventileerd, waarna de getroffen bewoners weer terug naar huis konden.
Bewoners van 22 woningen moesten hun huis tijdelijk verlaten vanwege de gaslekkage
Bewoners van 22 woningen moesten hun huis tijdelijk verlaten vanwege de gaslekkage © Regio15

Brand in woning Zoetermeer

Op de zolder en in het dak van een woning aan de Karpersloot in Zoetermeer, is vrijdagmiddag brand uitgebroken. Het dak van het huis heeft flinke schade opgelopen door de brand. De brandweer heeft een gedeelte van de dakpannen en zonnepanelen moeten verwijderen om de brand te kunnen blussen en zeker te weten dat de brand uit was. De brand is inmiddels onder controle, laat de brandweer weten.
Op het moment dat de brand ontstond was er niemand in de woning aanwezig. De buren waren op dat moment ook niet thuis. De brandweer heeft de woning en die van de buren gecontroleerd en geventileerd.
De brandweer verwijdert dakpannen en een deel van de zonnepanelen op het dak
De brandweer verwijdert dakpannen en een deel van de zonnepanelen op het dak © Regio15

Hondje mishandeld in Den Haag

Op de Theresiastraat in Bezuidenhout heeft donderdagmiddag een mishandeling van een hond plaatsgevonden. Dat gebeurde ter hoogte van de Albert Heijn bij de Laan van Nieuw Oost-Indië, meldt mediapartner Den Haag FM. De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling, die rond 14.00 uur gebeurde.
'Het was gisteren een warme dag, waardoor er veel publiek aanwezig was in de Theresiastraat. Wij hopen daarom dat er mensen zijn die de mishandeling hebben gezien en zich willen melden', zegt de politie Overbosch op Facebook. De man en zijn hond zitten elke dag bij de supermarkt. Het baasje is verdachte in de zaak, laat de politie weten.
Het mishandelde hondje
Het mishandelde hondje © Politie Overbosch

BMW's gestript in Zoetermeer

In Zoetermeer zijn in de afgelopen dagen meerdere BMW's gestript. Het gaat om drie BMW's op verschillende locaties in de stad, vertelt een woordvoerder van de politie. Uit een van de auto's zijn onder andere de airbags, displays en ook het stuur gestolen. Het is nog onduidelijk hoeveel de totale schade bedraagt.
De politie krijgt steeds vaker dit soort verhalen te horen van gedupeerde eigenaren. Volgens de woordvoerder is het opvallend dat het strippen van de BMW's elke keer op exact dezelfde manier gebeurt. De politie kan nog niet met zekerheid zeggen of het hier om dezelfde groep daders gaat en is op zoek naar getuigen die iets verdachts hebben gezien.

Brand in huizen Gouda

In een woning aan de Papaverstraat in Gouda heeft donderdag- op vrijdagnacht een uitslaande brand gewoed. Volgens de brandweer lijkt het vuur buiten te zijn ontstaan en naar binnen geslagen. De bewoners zijn met hun kinderen bij de overburen opgevangen en veilig.
Rond 4.15 uur meldde de brandweer dat de brand onder controle was. Het vuur was inmiddels overslagen naar de woning van de buren, maar inmiddels uit.
Vanaf buiten is te zien dat de huizen flink beschadigd zijn
Vanaf buiten is te zien dat de huizen flink beschadigd zijn © MediaTV