Slapende man bedreigd en opgesloten in kast bij overval in bedrijf

De overval vond plaats in een bedrijfspand
De overval vond plaats in een bedrijfspand © Regio15
SASSENHEIM - Een man die lag te slapen in een bedrijfspand in Sassenheim is dinsdag in alle vroegte overvallen door meerdere personen. Dat meldt de politie. Het slachtoffer werd bedreigd met een vuurwapen en meerdere koevoeten en raakte lichtgewond. Hij werd na te zijn beroofd ook nog eens opgesloten in een kast.
De overvallers kwamen rond 2.30 uur in de nacht van maandag op dinsdag het bedrijf aan de Rijksstraatweg binnen. Door een hoop kabaal werd de man die er lag te slapen wakker, waarna hij meerdere personen op zich af zag komen. Een van hen had een vuurwapen en een aantal anderen een koevoet. Hoeveel overvallers er precies binnen waren, maakt de politie niet bekend.
Onder bedreiging van het wapen en het inbrekersgereedschap moest het slachtoffer zijn telefoon afgeven. Voordat de verdachten vertrokken, sloten ze de man op in een kast. Het slachtoffer wist zich uit de kast te bevrijden en belde de politie. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. Naast het bedrijfspand waar de man om onbekende reden lag te slapen, werden ook nog meerdere naastgelegen bedrijfspanden opengebroken.