IN BEELD | Koninklijke familie poseert tijdens zomerfotosessie, wat gaat Amalia aan Den Haag missen?

© ANP
DEN HAAG - Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en hun drie dochters hebben vrijdag geposeerd tijdens de zomerfotosessie voor de media. Tientallen journalisten kwamen naar Den Haag om de familie op de gevoelige plaat vast te leggen.
De fotosessie werd op het laatste moment verplaatst van het Haagse Zuiderstrand naar Paleis Noordeinde. Het KNMI heeft voor een groot deel van het land, waaronder Zuid-Holland, code geel afgegeven vanwege verwachte regen, onweersbuien en windstoten.
Het koninklijk gezin kwam enkele minuten voor 14.00 uur aan bij Paleis Noordeinde. Daar gingen ze de trap op naar de achtervestibule waar de leden van de Nederlandse pers ze opwachtten.
Omroep West vroeg aan Amalia wat zij het meeste aan Den Haag gaat missen als ze straks naar Amsterdam verhuist:
Wat gaat Amalia het meeste missen aan Den Haag als ze naar Amsterdam verhuist?

Alleen compleet op foto

In februari van dit jaar maakte de Rijksvoorlichtingsdienst bekend dat de jaarlijkse fotosessies met de Oranjes er voortaan anders uit zouden komen te zien. Vanwege de studies van de prinsessen zouden zij niet altijd bij de tot dan vaste momenten in het Oostenrijkse Lech en aan het einde van de zomervakantie aanwezig kunnen zijn. Aangezien het gezin alleen compleet op de foto wil, kiest de RVD nu andere momenten voor de fotosessies.
Hieronder zie je de foto's:
© ANP
© ANP
© ANP
© ANP
© ANP
© ANP
© ANP
© ANP
© ANP