Woningovervallers dreigen met mes en vertrekken met geld

Woningoverval aan de Kornalijnhorst in Den Haag
Woningoverval aan de Kornalijnhorst in Den Haag © Regio15
DEN HAAG - De politie is nog altijd op zoek naar twee mannen die eind mei een woningoverval hebben gepleegd aan de Kornalijnhorst in Den Haag. Ze hebben de 50-jarige bewoonster van één van de huizen daar bedreigd met een mes en zijn met geld vertrokken. De recherche hoopt op getuigen die meer informatie hebben.
Dit is een zaak uit het opsporingsprogramma Team West van dinsdag 28 juni. Meer zaken zijn hier te vinden.
Het slachtoffer gaat op vrijdag 27 mei rond 14.30 uur even naar beneden om bij de brievenbus in het portiek te kijken of er post is. In het halletje blijken twee mannen te staan, die haar bedreigen met een mes en haar dwingen mee te lopen naar haar woning.
Ze vragen om haar laptop, geld en telefoon, maar vertrekken uiteindelijk alleen met geld. Het slachtoffer houdt geen letsel over aan de overval, maar is enorm geschrokken en nog steeds bang.
Wie heeft iets gezien van woningoverval in Den Haag? - Team West

Rode bodywarmer

De politie komt graag in contact met mensen die op vrijdagmiddag 27 mei iets opvallends hebben gezien bij de portiekflat aan de Kornalijnhorst. Er kunnen twee personen rondgehangen hebben, waarvan er één een rode bodywarmer droeg. Alle informatie over de woningoverval is welkom.

Heeft u informatie?

Bel de opsporingstiplijn: 0800-6070
Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000
Bel het Team Criminele Inlichtingen: 06-57876279
Of vul een digitaal tipformulier in op politie.nl of Meld Misdaad Anoniem