112-nieuws | Boetes voor negeren rood kruis en filmen ongeluk - Gewonde bij steekincident

© ANP
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van zondag 3 juli. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Boetes voor negeren rood kruis en filmen ongeluk

De politie heeft meerdere bestuurders op de bon geslingerd die na een ongeluk op de A4 een rood kruis negeerden en opnamens maakten van het incident. Dat meldt de politie. Het ongeval vond plaats op de snelweg ter hoogte van Leidschendam.
'Rode kruizen zijn er niet voor niks', meldt de politie. Om hoeveel bekeuringen het exact gaat, is niet bekend. In ieder geval kunnen 'meerdere' mensen binnenkort een boete op de deurmat verwachten. De boete voor het negeren van een rood kruis bedraagt minstens 250 euro.

Jongen gewond aan arm na steekincident in Den Haag

Bij een steekincident op de Klopsteen in Den Haag is zondagavond een jongen gewond geraakt aan zijn arm. Het steekincident vond rond 21.00 uur plaats in het winkelgebied bij Leidschenveen-Ypenburg. Er is nog niemand opgepakt.
Wat er precies is gebeurd, is nog niet duidelijk. De politie roept getuigen op zich te melden. Ook worden mensen met camerabeelden van de Klopsteen of omliggende straten gevraagd deze te delen met de politie. Het slachtoffer is ter plaatse behandeld aan zijn verwonding.
De plaats van het steekincident werd afgezet door de politie
De plaats van het steekincident werd afgezet door de politie © Regio15

19-jarige aangehouden in lopend onderzoek schietincident

Een19-jarige man uit Den Haag is zaterdagavond aangehouden op de Flemingweg in Alphen aan den Rijn. De man werd daar door de politie uit zijn auto gehaald. De auto werd vervolgens onderzocht door de politie. Volgens een woordvoerder van de politie is de man aangehouden in verband met een lopend onderzoek naar een schietincident aan de Plantenoord in Den Haag.
© MediaTV

Bewoner aangehouden na brandstichting in eigen huis

De 31-jarige bewoner van een woning aan de Smetanarode in Zoetermeer is zaterdagavond aangehouden na een brand in zijn eigen woning, De man raakte bij de brand ook lichtgewond. Ondanks forse rookontwikkeling had de brandweer de brand snel onder controle. De bovenburen roken brand en hebben de brandweer gealarmeerd.

Dodelijk steekpartij in Delft

Bij een steekpartij in Delft is in de nacht van zaterdag op zondag een 47-jarige man uit Delft overleden. Het slachtoffer lag zwaargewond op straat. De hulpdiensten konden niets meer voor hem betekenen. De politie heeft een 48-jarige man aangehouden.
Man overleden op straat na steekpartij