112-nieuws | Auto belandt in sloot - Vader en zoon opgepakt voor steekpartij

De brandweer heeft de auto uit de sloot getakeld
De brandweer heeft de auto uit de sloot getakeld © Regio15
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van maandag 4 juli. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Auto belandt in sloot in Wateringen, een persoon gewond

Een auto is maandagmiddag in de sloot langs de Middenzwet in Wateringen gereden. Meerdere hulpdiensten kwamen naar de locatie van het incident. Ook werd er een takelwagen van de brandweer opgeroepen om de auto uit de sloot te tillen. uiteindelijk bleek er een persoon in de auto te zitten.
Nadat het slachtoffer werd bevrijd uit de auto, is deze persoon door het ambulancepersoneel onderzocht en met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe het nu met het slachtoffer gaat, is niet bekend. Ook is onduidelijk hoe de auto in het water kon belanden. Wel is op foto's te zien dat de materiële schade aan de auto groot is. Daarnaast heeft de auto ook nog een lantaarnpaal omver gereden voordat die in de sloot belandde.
De persoon in de auto is met spoed naar het ziekenhuis gebracht
De persoon in de auto is met spoed naar het ziekenhuis gebracht © Regio15

Vader en zoon uit Den Haag aangehouden voor steekincident

Een vader (44) en zoon (15) uit Den Haag zijn zondagavond aangehouden voor betrokkenheid bij een steekincident in de Laurierstraat. Bij een ruzie op straat werd een 34-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats gestoken en naar het ziekenhuis vervoerd.
De politie kreeg rond 21.45 uur een melding van een vechtpartij in de Laurierstraat. Toen de agenten eenmaal waren aangekomen, troffen zij het gewonde slachtoffer aan. Hij is voor behandeling naar het ziekenhuis vervoerd. Later werden de twee verdachten aangehouden. Zij zijn voor verhoor naar het bureau gebracht. Hun betrokkenheid wordt nog onderzocht.

Scootmobiel aangereden in Noordwijk

Bij de rotonde op De Hooge Krocht in Noordwijk is maandagmiddag een persoon op een scootmobiel aangereden door een vrachtwagen. De politie en ambulance rukten massaal uit naar de plek van het incident. Ook werd een traumahelikopter opgeroepen. Het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer nagekeken op straat en daarna overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe het nu met het slachtoffer gaat, is niet bekend. Wel is op foto's te zien dat de materiële schade aan de scootmobiel groot is. Daarnaast is onduidelijk hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren.
De schade aan de scootmobiel is behoorlijk
De schade aan de scootmobiel is behoorlijk © AS Media

Loslopende pauw in Hillegom

De politie ontvangt maandagmiddag meerdere meldingen over een loslopende pauw in Hillegom. Het dier is afkomstig van het hertenkamp aan de Valckslootlaan. De pauw zou last hebben van paringsdrang en is daarom wanhopig op zoek naar een vrouwtje. Politie adviseert de pauw niet op te pakken of terug te brengen naar het hertenkamp. 'Hij gaat vanzelf terug naar waar hij verblijft', aldus de politie.

Beschonken bestuurder opgepakt na aanrijding

Zondagavond kregen agenten in Zoetermeer een melding van een aangereden scooterrijder op de Willem Dreeslaan. De bestuurder die de scooter had aangereden was weggereden na het incident. Familie van de man was op dat moment wel ter plaatse en beloofden dat alles goed zou komen.
Een agent die dit niet helemaal vertrouwde reed vervolgens naar het huisadres van de bestuurder. Daar bleek dat de bestuurder te veel gedronken had. De man is aangehouden voor rijden onder invloed en het verlaten van de plaats ongeval. De bestuurder van de scooter is ter controle vervoerd naar het ziekenhuis.
De aangereden scooterrijder met politie aan de Willem Dreeslaan in Zoetermeer
De aangereden scooterrijder met politie aan de Willem Dreeslaan in Zoetermeer © Regio15

Langzaam rijden op A4 door eenzijdig ongeval

In de nacht van zondag op maandag heeft een ongeval gezorgd voor vertraging op de A4 richting Leidschendam. Een takelwagen is ter plekke geweest om de auto weg te slepen.
De bumper is door het ongeluk volledig losgekomen. Het is niet bekend hoeveel personen gewond zijn geraakt.
Een auto is in botsing gekomen tegen de vangrail op de A4 richting Leidschendam
Een auto is in botsing gekomen tegen de vangrail op de A4 richting Leidschendam © Regio15

Fietsers van snelweg geplukt

Twee fietsers zijn zondagavond van de snelweg gehaald. Het duo fietste op de A4 richting Den Hoorn, waarop agenten de twee bij afrit Peulwijk-Oost van de snelweg plukten.
Twee fietsers worden door de politie en Rijkswaterstaat van de snelweg begeleid
Twee fietsers worden door de politie en Rijkswaterstaat van de snelweg begeleid © District8