112-nieuws | Hennepplanten in appartement Bodegraven - Gewonden bij botsing Waddinxveen

De hennepplanten worden vernietigd
De hennepplanten worden vernietigd © Media TV
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van dinsdag 5 juli. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Politie vindt hennepplanten in appartement Bodegraven

In een appartement aan de Margrietstraat in Bodegraven zijn 39 hennepplanten en 15 stekjes ontdekt. Dat laat een woordvoerder van de politie weten. Verder is een motor in beslag genomen. De bewoner van het appartement is opgepakt.

Scooterrijder en fietser botsen in Waddinxveen

Bij een aanrijding op de Brugweg in Waddinxveen zijn twee personen gewond geraakt. Even na 14.30 uur botsten een scooterrijder en een fietser op elkaar. De scooter vloog daarna door tegen een geparkeerde auto. De politie doet onderzoek en tot dat onderzoek is afgerond, blijft de Brugweg helemaal afgesloten.
Politie doet onderzoek op de Brugweg
Politie doet onderzoek op de Brugweg © Media TV

Gaslek in Alphen aan den Rijn

Bij graafwerkzaamheden aan de Lijsterlaan in Alphen aan den Rijn is een gaslek ontstaan. Dat gebeurde rond 12.30 uur. Brandweermensen zijn opgetrommeld om metingen te verrichten.
De brandweer verricht metingen
De brandweer verricht metingen © AS Media

Man gezocht voor beroving in Boskoop

Op de Koninginneweg in Boskoop is vanochtend een beroving geweest. Het is nog niet bekend wat de buit van de overvaller is. De politie zoekt een man van 1.80 meter met een lichte huidskleur. Hij droeg een blauwe pet, een blauwe broek en een blauw shirt. Hij vertrok op een zwarte fiets. Wie de man ziet kan bellen met alarmnummer 112.

Man met doorgeladen pistool verdacht van woninginbraak

Een man van 20 uit Leiden zit vast voor een woninginbraak afgelopen weekend in Leiden. De verdachte zou zaterdagochtend onder andere airpods uit een huis aan de Herengracht hebben gestolen. De airpods hebben een 'zoek mijn-functie', waarna een melding op de Hooigracht verscheen. Bij zijn aanhouding zat een doorgeladen vuurwapen tussen de riem van de verdachte geklemd. Hij is maandag voorgeleid en zit nog vast.