Anouk geeft backstage inkijkje in bruiloft met nieuwe videoclip

De huwelijksceremonie van Anouk en Dominique met trouwambtenaar Mildred Nijhove
De huwelijksceremonie van Anouk en Dominique met trouwambtenaar Mildred Nijhove © ANP
DEN HAAG - Wie geen genoeg kan krijgen van de bruiloft van Anouk wordt op z'n wenken bediend. De Haagse zangeres heeft voor haar single Don't Change een videoclip uitgebracht die volledig bestaat uit backstage beelden van de bruiloft. Voor het oog van zo'n 40.000 fans gaven Anouk en Dominique elkaar op 11 juni het jawoord op het Malieveld in Den Haag tijdens het concert van Anouk.
In de gloednieuwe videoclip die maandag op YouTube is gepubliceerd is onder meer te zien hoe Dominique en de kinderen zich klaarmaken voor het grote moment. Ook zien we hoe Anouk backstage haar make-up nog even bijwerkt voordat de bruiloft begint.
Kijk hier naar de videoclip van Anouk:
Het is voor Anouk de derde keer dat ze in het huwelijksbootje is gestapt. In het televisieprogramma Jinek vertelde de zangeres dat haar vriend Dominique graag 'heel groots' wil trouwen. 'Dus toen dacht ik, groter kan niet. Ik ben twee keer in het geheim getrouwd, wel publiekelijk gescheiden en ik dacht: dat gaan we eens een keer andersom doen, maar dan hopelijk zonder scheiden.'
Kijk hier de huwelijksceremonie van Anouk en Dominique terug:
LEES OOK: